torstai 24. marraskuuta 2011

Kyllä tyhmempikin joskus oppii

Tai jos ei sanota tyhmempi, sanotaanko kauniimmin että hitaammat piuhat?

Laskin tuossa äsken, että olen käyttänyt ripsaria ehkä 12-vuotiaasta asti, eli kohta varmaan semmoiset kymmenisen vuotta ja nyt vasta tovi sitten hokasin, minkälainen harja ripsilleni käy.
Karkeasti arvioituna noin puolet ripsareistani jotka olen ostanut, ovat olleet huonoja ja puolet mielestäni hyviä, eli en ole ripsinirso, jolla on yksi luottoripsari ja muut eivät toimi.  En vaan ole ihan itse ymmärtänyt, mikä niitä hyviä yhdistää!

Kaikki nyt sen ymmärtävät, että jos jonkun kanssa on samantyyliset ripset(tai iho, tai tyyli ...) tai samoja suosikkeja, kannattaa sellaisen sanomisia ja suosikkeja laittaa hieman korvan taakse. Tämä suuren ripsi-ahaa-elämyksen tarjonnut henkilö on tällä kertaa MizzAnnieKat.  Minulla on hänen kanssaan ollut samoja suosikeita muutama.
Eräässä videossaan hän sitten kertoi, että ehdoton nounou on ripsarit joissa näkee sen spiraalihomman tai ne .. vaot selkeästi ja hyviä ovat ne, jossa on mahdollisimman sekalaisesti ja tiheästi harjoja. A-HAA! No tuon videon katsomisesta on ehkä jo muutama kuukausi, mutta nyt tieto kulki minunkin hitaita piuhojani pitkin tajuntaan.

Astetta hitaampana tajusin nyt vasta, että voin tilata ripsarini e-baystä. Ihan kun kaikkea muuta mahdollista en sieltä olisi jo tilannut, mutta nyt vasta hokasin ripsarit. Siinä säästää jotain puolet hinnasta ja löytää tuotteita, joita ei ehkä ole koskaan myyty Suomessa, eikä myydä.
Päätin etsiä jonkun ripsarin randomilla, ainoana ehtona googlettaa kuva harjasta ja noudattaa tuota uutta oivallusta.

Ostoskoriin hypähti Maybellineä, se tekee hyviä ripsareita ja ovat Suomessakin halvempia. Tämä ostamani Maybelline on Classic Volum Express waterproof (talvella on jees olla vedenkestävä).

Vaikka teinkin taas sen perinteisen, eli kerrostin överisti, niin tykkään tuloksesta. Pari kerrosta liikaa, jotta nähdään tuotteen teho! ;D
Ainakin ensikokeilun mukaan pidän tästä. Tällä sai helposti luonnolliset ja sitten kerrostettuna näyttävämmätkin.
Parasta on tietenkin hinta ja se, että raaskii kokeilla muitakin halpisripsareita ebaystä jatkossa. Postareineen tämä oli noin 8$, eli euroissa 6€ jotain? Suomessa Maybellinetkin taitavat normaalihintaisena maksaa 13-15€. Tarjouksia toki kannattaa urkkia, välistä saa kaksi yhden hinnalla, mutta ei tietenkään silloin kun akuutti ripsarintarve iskee.

Tilasin samalla myös näytteitä BB-creameista, mutta ne on ihan liian vaaleita! Ja yh mun naama näyttää punaselta kuvissa, eli todellakin jotain täytyy keksiä tän naaman kanssa taas.

Jos on muita, kenellä on harvemmat, taipuisat ja pehmeät ripset, niin pistäkää suosikkejanne! Esim onko Covergirlillä hyviä? En myöskään käytä koskaan ripsientaivutinta, en tiedä miksi, mutta en käytä.. eli joku sellainen joka olisi yhtä jees myös ilman.

6 kommenttia:

Vilkku kirjoitti...

Tossa MizzaAnnieKat linkissä on jotain häikkää koska se avaa vaan sun ekan kuvan photopucettiin :DD

Mmeri. kirjoitti...

Itsellä miulla on useita ripsareita, mutta oon parhaimmaksi todennut itselleni Lumene Natural Coden Volume-Maximizing mascaran, joka erottelee ripset jokaisen erilleen, ei yhtään klimppejä, harja on tuuhea ja saa helposti aikaan myös tosi luonnoliset ripset. Sillä itse en tykkää yhtään jos ripset on sillai yhdessä, että edes kärjet on kiinni toisissaan. Aina täytyy saada lookki, että ei ripsaria olis ollenkaan, paitsi että värihän siinä vain tummuu(: Ehdottomasti paras tähän astisista kokeiluistani, vaikka tuntuukin että taivutukset suoristuu hieman päivän aikana.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Vilkku: mulla ei jostain syystä copytä aina tää.. joo, ny ton oikea! :D

Mmeri: mulla on muuten joskus ollut tuota, se oli ihan ok, mutta meni tosi nopeasti huonoksi. Siis jossain kuukaudessa.. Alkoi varisemaan ripsiltä heti pois ja massa oli outoa.:S
Mä taas en tykkää sellasesta lookista, ettei olis ripsaria, haluan voluumia! ;D

Somethingirly kirjoitti...

Hei kiitti, sain nyt hyvän tekosyyn kysyä sulta tätä: Mulla on luonnostaan suht tummat ja tuuheat ripset, mutta ne on kamalan suorat,eli osaisitko suositella jotain ripsaria, joka kaareuttaisi ja pidentäisi, eikä olisi kamalan kallis?

-Kia-

salla kirjoitti...

Älä huoli, et oo ainoa jolla on pitkät piuhat, mulla tosin se tieto ei ole vieläkään kulkeutunut niissä piuhoissa sinne ymmärryspuolelle asti :D oon käyttänyt ripsiväriä ehkä jonkun viitisen vuotta nyt (aloitin päivittäin meikkaamisen tosi vanhana vasta muihin verrattuna) ja pitkään oma suosikkini oli Maybellinen colossalin se keltainen puteli. Ehkä kahden vuoden tappelemisen jälkeen vihdoin hyväksyin että se vaan varisee mulla ihan hirveesti ja vaihdoin. Nyt on False Lash Effect ollut paras kaveri jo päälle vuoden, mutta tänään repäsin ja ostin jonkun ihan randomin uuden L'orealin ripsarin, jonka on tarkoitus korostaa sinisiä silmiä. Mulla on sellainen cover girliltä ollut ja sitä rakastin, joten ajattelin kokeilla. Unohdin tosin katsoa kaiken muun mitä sen pitäisi ripsille tehdä :D

ironisinta on se, että mulla on ihan tositositosi tuuheat, mutta tikkusuorat vaaleat ripset, joten periaatteessa mun logiikalla, jos käyttäisin vedenkestävää pidentävää ripsaria, voisi näistä saada kaikkein parhaimmat, mutta siitä huolimatta ostan aina niitä megatuuheuttajia, koska no, mä haluan näistä isot, en pitkät :D

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Somethingirly: Voi ei apua, en just tiedä mitään tollasille toisenlaisille ripsille! Just sain hokattua mikä toimii itellä ja mulla on just päinvastaiset ripset.. ehkä sulla toimis sitten ne, mitkä ei mulla toimi? Monet on kehunu Lumene blueberry.. sitä semmosta. :D

Salla: Hahaa, hyvä että en oo yksin! Se Colossal oli pitkään munkin suosikki, ja on edelleen mielestäni hyvä. Käytin sitä varmaan 3 putelia ja on mulle passeli, mutta haluan vaan kokeilla mieluusti kaikkea erilaista.

Mä itsekkin etsin just ripsaria joka erottelisi ja tekisi mun ripsistä ISOT! Koska omasta mielestä pituutta mun ripsiltä löytyy ihan hyvin, mutta tuuheutta puuttuu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...