torstai 28. huhtikuuta 2011

Kynsikollaaseja!

Olen tehnyt välillä aina tietyin ajanjaksoin kollaaseja lakkauksistani.
Laitan ne nyt vaikka tänne kaikki, alkaen uusimmasta vanhimpaan (ihan tarkkaan kuvat eivät kuitenkaan ole paikoillansa). Niihin on poimittu ns. parhaimmat, tai mielenkiintoisimmat mielestäni, eli ei  kaikkia.


Jotenkin tuntuu, että kokoajan saa olla päivittelemässä kollaaseja. ;D Vaikka kokoan nämä vähän niinkun vuodenajoittain, eli "talvi-kevät 2010" jne.

Edit: kaksi uutta kollaasia 30.6.2011

5 kommenttia:

Wheatear kirjoitti...

Näitä kuvakollaaseja on kyllä hauska katsella,kun näkee monta lakkausta kerralla. Ihanan monipuolinen "kokoelma". :)

shiny kirjoitti...

Kiva postaus:) Ihana "kokoelma" lakkausia. Hyvä idea muuten. Pitäisi itsekin tehdä ihan itseään varten, kun on kiva nähdä kerralla vähän mitä on saanut aikaiseksi.

Doo kirjoitti...

Ihanat kollaasit! Miten ollakaan just nyt eniten vetoaa nuo muffinssikynnet ja pastelliset jäätelökynnet (pikkunälkä, ei...).

Minusta on kiva että on kuvia eri kulmissa ja eri "rekvisiitalla". On mukavaa että kuvissa on oma tunnelmansa ja kollaaseissa se vielä korostuu :)

flye's nail art kirjoitti...

Hieno kokoelma!! Oot nähny paljon vaivaa.. mutta oli varmasti sen arvoista :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Wheatear: Kiitos :D

shiny: kiitti :) kollaasit on kyllä hauskoja tehdäkkin!

Doo: Kiitos :P ja koska herkkukynnethän vetoaa aina!

Musta vaan tuntuu, että itse en nimenomaan mitään rekvisiittaa oikein käytä, kun en oikein keksi mitään kivaa :/ mutta hyvä jos kynsien erilaisuus on silti korostunut!

flye´s nail art: kiitti, ja jos kollaasien väsäämistä meinaat, niin ite teen aina jonkun 2 kerralla, en oo noita yhteen syssyyn duunaillu :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...