keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Violettia, ja dependiä!

Huh, olipas jännä ylläri, tuo Photobucketin pieni remppa. Päivitän tässä nyt blogini sitten niin, että kuvat lataan tätä kautta, ja kaikki jaksaa katsella mm. hienoa banneria. Enkä tiedä kuvittelenko, mutta musta bloggerin kautta lisätyt kuvat on rakeampia :o Tai eikä se mikään ihme ole, pienempi resoluutio vie vähemmän tilaa.

Pikkusen tosiaan ollut taukoa, kun olen suoritellut tekemättömiä juttuja. Kynnetkin pikkusen viilattu nyt lyhyemmiksi, ihan varoiksi ettei katkea.

Pikkusen väsäsin koukeroita kynsiin, ei mitään ihan kamalan ihmeellistä. Tekisi seuraavankerran mieli tehdä taas jotain pikkuisen erikoisempaa! Nyt ei ollut lähiaikoina kamalasti inspistä, kun graffitilakat olivat sormissani yli viikon. Tai no uusin ne siinä välissä, mutta kun tiesi että kohta ne menee pilalle. Nyt ei pitäisi enää tulla kynsiä häiritsevää tekemistä, joten voi keskittyä taas!
Lakkoina Dependin 058 ja Lumenen keväthumua nro. 59.

Sitten kokosin kaikki Dependini kasaan, ja mietin "mistä näitä keertyy".  Ihanasti melkein kaikista on kulunut tuo numerosarja pois, joten niitä nyt ei saa mistään. :/
Huomasin myös näitä kootessani, että yksi on jonnekkin hävinnyt? En tajua, en kuljettele lakkojani pahemmin mukana, enkä ole käyttänyt sitä lakkaa kun yhden kerran! Toivottavasti ei ainakaan ole varastettu. Raukka. Oli siis sellainen violetinsininen (kuviahan en nyt saa, sillä photobucket <3)

Yleisesti Dependistä voin sanoa, että mukavia lakkoja. Mitenkään kamalan lyhyet kuivumisajat näillä ei ole, mutta värit ja hinta tekee ostamisen arvoisia, ehdottomasti! Tarjouksessa näitä on sillointällöin 3kpl kahden hinnalla. Viimeksi missasin kyseisen tarjousajan, kun olisin halunnut ostaa Dependin hoitavia lakkoja/öljyjä, mistä itselläni ei ole lainkaan kokemusta vielä.

En muuten tiedä, kuvittelenko, mutta putosiko peruslakkojen hinta kun graffittilakat tulivat Dependille? Eikös niiden hinta ollut ennen 3,90€, kun nyt olivat tasan 3€. Graffittilakat taas ovat sen 3,90€, minkä kyllä maksan ihan mielelläni. Tai no enemmin ostan pari näitä pieniä ja halvempia, kun isoja, jotka varmaan jäisi käyttämättä.

Miinuksena näistä voisi sanoa, että eivät ole luonnollisestikkaan ihan kamalan riittoisia. Näitä omistamiani pitää laittaa ainakin se 3 kerrosta (hempeämpiä 4), ja näinollen näistä tuskin riitää kunnolla, kun neljään lakkauskertaan, jos lakkaa kaikki kynnet.
Pieni koko voi olla myös plussaa, jos haluaa ottaa matkoille lakkaa mukaan, niin painavathan nämä vähemmän, kun esim. Opin pullo!

Näitä kirjoitellessani, tuli ikävä sitä siniviolettia lakkaa. Vaikka en edes kamalasti siitä pitänyt, mutta en silti tykkää hukata sitä!

6 kommenttia:

nailHai kirjoitti...

Voi raukka, siellä jossain kolossa se Depend kyyhöttää ihan yksin villakoirien saartamana. :(

Mutta noi graffitit on kyllä hyviä, miullaki on valkoinen. Harmi kun lähin Kicks on kaiketi Turussa 60km päässä. :((

Sanna kirjoitti...

Noita Dependejä tuppaa kerääntymään juurikin noista ota 3 maksa 2 -tarjouksien johdosta. :D Niihin tosin ei kuulu hoitolakat tai kynsinauhatuotteet, ainoastaan nuo värilakat. Ainakin näin Itäkeskuksen Kicksissä. :o

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

nailHai: sanos muuta! :/

Mulla on kicks vähän turmiollisen lähellä joskus, kun on vaan alle pari kilsaa! :D

Sanna: niimpä! :D
Aa, mä oon aina ajatellu, että siihen kuuluu ne mitkä on siinä samassa hyllyssä? Eli ei ne erikseen pakatut, erihintaset hoitotuotteet, mutta ne 3€:n pullot? Kun sama hinta niissä on kuitenkin.

Hanna kirjoitti...

Dependit maksoivat 2,90 ennen alvimuutosta kesällä, sit nousivat kolmeen euroon. Noi cracklet on sit 3,90.

Mä en oo niistä oikeen tykänny, ees vaikka niitä on tarjouksessa. Dependin lakat ovat meinaan olleet ainoita, jotka lähtevät laattoina irti kynneltä. Kivoja värejä niissä kyllä on, ihan harmittaa kun ei voi käyttää :D

Celia kirjoitti...

Mun mielestä Dependin normilakat maksoivat ennen 2,90e? :O

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Hanna: okei, heikko muistini petti siis taas. ;)

Eihän nämä mitään järkyttävän laadukkaita sinänsä ole muutenkaan, mutta onneksi itelläni ei sentään laattoina irtoile..

Celia: Joo, muisti petti taas ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...