keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Pehmeitä piristyksiä, koviin päiviin

Mulla on ihan hc krampit ympäri kehoa. Oon kylmilteen painanu kakspäivää vikat hommat pulkkaan todistuksen saamiseks, ja joka lihas on ihan plääääh! Ei tosin yhtä plääh kun eilen, tai aamulla kun en päässy ylös.

Elikkäs hirsitöitä, lumitöitä, kirvesriehumista ja sahaamista, eilen mm. yli 10h vartin tauolla. Ja kun oikein valittamisen makuun pääsin, niin, jalassa on rakko, kädessä on rakko, kädet tärisee, kädet ei mee kunnolla puristusotteeseen (pienikätinen puristaa vasaran tai kirveen kahvaa), käden nää.. öö.. ranteen ja kyynärpään väliset lihakset ihan jumijumi, takaa reisi-perse-alaselkäosasto jumijumi, päkiät kipeenä, hartijat ja niskat vielä jumissa.

Niin ja ennen tota "suoritusta" olin urheillu kivasti 3 päivää, eli kroppa ei oo saanu aikaa levätä. Selkä-reisi-perse-osasto oli jo ennen koulusuoritusta kipeä.

Alunperin piti huominenkin raataa, mutta taidan laiskotella. Ylihuomenna perjantain kunniaksi masokistisesti optikolle ja kuntosalille! Hullut ei osaa lopettaa ajoissa. Niin, ja maanantai ja tiistai menee vielä tässä hullussa rääkissä. Sitten jää vaan portaiden juokseminen jäljelle, en tiedä tyydyttääkö se masokistisia vaatimuksiani, ehkä pitää keksiä vielä jotain jäätävää, ettei jää liikaa vapaa-aikaa.

Jo helpotti!! Kiiiitos.

Sitten mukaviin ja pehmoisiin asioihin. Eilen meille kotiin oli tullu i-herbin paketti, ja mun ecotoolssit. <3 Lisäksi edellispäivänä tuli puuttuva huultenrajauskynä, kahden samanlaisen tilalle, mschciltä. Tulikin muuten ihan oikea kynä, eikä kaksi samanlaista lisää, niinkun kaverille. Btw koko setin epäsopivin väri ikinä mulle, joten 4kpl samaa vois jo ärsiä. :D
Oikealla se huultenrajauskynä, ja ihanasti ripsari kaupan päälle, hyvitykseksi! Ehdin pari päivää sitten ostamaan ripsarin, mutta kokeilin tota, ja on hyvä kans.
Eco tools settejä 2x, ja kaupanpäälle i-herbistä vadelma-granaattiomenamarmeladi/hillo. Katselin että tuleepas mieleen Ranska tällasista huolellisesti tehdyistä minipakkauksista, niin "imported from France". Sitten sain tuollaisen suklaajuomapussukan. Tuon on eri merkkistä kun viimeksi, se jonka käytin aurinkopuuterina! (oli hei toimiva), joten ton voisin juoda oikeasti.

 Ensimmäinen sivellinpakkaus. Sisältäen (kuvan järjestyksen mukaisesti): Bay kabuki, mineral powder brush, eye shading brush ja concealer brush.
Silmämeikkisivellinpakkaus: Large eye brush, angled crease brush, petite eye shading brush, highlighting brush ja smudge brush.

Tuossa viiden pakkauksessa tuli mukana vetoketjullinen pussukka, ja kuuden pakkauksessa peilin sisältävä sivellinkääröpakkaus.
Nämä ovat ns. minikokoa, mutta täysin riittävän pitusia normaalikäyttöön. En tee itse 20cm varrella mitään.

Vaikken ole ehtinyt vielä käyttämään näitä, niin yksi toteamus on pakko sanoa. Nämä ovat peh-mei-tä!! Varsinkin puuteri, ja kabukisiveltiment. Ovat muutkin, mutta noita olen hipeltänyt tässä nyt koko illan. :3

Noissahan tuli kaksi aika samanlaista häivytyssivellintä, toinen vähän isompi ja hieman eri tuntuinen. Katsotaan eroaako noi jotenkin käytössä.

En muista tarkkoja hintoja, mutta olisko setit ollu toinne 7dollaria ja risat, ja toinen 9 dollaria plus risat. Kuitenkin toimituksineen n.14€.

Onko jollain muuten näitä käytössä? Joko näitä ns minikokosia, tai täyspitkiä? Näköjään jopa ellokselta saa noita ihan samoja settejä. Suolaset hinnat vaan, kun noi olit ollu sieltä tilattuna 25€, ja 17€. Huhhuh!

3 kommenttia:

salla kirjoitti...

Mulla on ecotoolsilta päivittäisessä käytössä puuteri- ja poskipunaiveltimet, sen lisäksi taitaa löytyä muutama silmämeikkiivellin ja ainakin peitevoidesivellinkin. Noi puuteri ja poskipunaiveltimet on ihan maailman parhaita mun mielestä, täydellisen pehmeitä vielä yli kahden vuoden käytönkin jälkeen (:

Amaryllis kirjoitti...

Minulla on ecoltoonsin kabuki ja 6-siveltimen pakkaus. Kabuki ihan parhautta ja 6-siveltimen pakkauksessa myös useita hyviä. Tuota silmämeikkisivellinsettiä oon katellut ja tekisi mieli tilata, mutta viimeksi oli iHerbistä loppu.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

salla: kiva tietää, että noi oikeasti on toimivia vielä pitemmänkin ajan päästä! Ehdin jo epäillä, kun on noin halpoja.. vaikka siinä se ympäristöystävällisyysidea vähän menis pieleen, jos olis kertakäyttökamaa! :D

Amaryllis: noi on joo aika usein loppu, tai aina sillon kun on rahaa, jos sitä ei ole, niitä tulee sinne >:( Sain aika kauan kytätä omiani! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...