perjantai 8. huhtikuuta 2011

Ruskea smokey

Pitihän niitä uusia ecotoolsseja päästä kokeilemaan, ja pitäähän sitä mm. optikolla olla tosi kauniina(?). Halusin jonkun suht nopean, tumman silmämeikin, joten taisin tehdä elämäni ekan tummanruskean smokey-eyes meikin. Harmahtavan rusehtavia, ja kaikkia sinne päin olen tehnyt, mutta en muistaakseni ihan tavallisella ruskealla! Tämä vääryys on nyt korjattu.
Kaikki silmämeikin luomivärit, siitä isosta H&M:n halppispaletista. Tarkalleen mattaruskea, helmiäisempi keskiruskea, helmiäinen tummempi peige, ja kulmaluulla vaalea, hieman hohtava väri.
Kajaalina mschicin ruskea kajaali, jolla tein hieman paksummat yläluomen rajat, joita häivyttelin ylöspäin.

Ärsyttää muuten. Postissa tuli niveltripodi, ja eiköhän mun kamera ole siihen ihan liian läski . :< Kuvassa siinä oli Nikonin järkkäri, ja ajattelin että kyllä se sitten mun mohlon kestää, no ei kestänyt.
Ehkä samaisen mallin mediumkoko olisikin kestänyt, mutta enhän sitä silloin huomannut. Nyt on sitten teleskooppijalkainen alumiinitripodi tilattu, ja taas saa venailla.

Nyt hippasen tästä optikolle ja salille, jonka jälkeen alan sitten purkamaan kuvahaastetta! En tosin usko, että ihan tänään kokonaiseen postaukseen päästään, mutta jotain kuitenkin. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...