lauantai 9. huhtikuuta 2011

Kuvahaasteen osa 1

Jaoin nämä teidän heittämät kuvahaasteet kahteen postaukseen, tässä tulee siis ensimmäinen! (ps. ei oo missään järjestyksessä)

Jääkaapin ovi:
Nyt jääkaapin ovessa on peräti jotain. Tähän asti se on ollut ihan tyhjä, mutta pari viikkoa sitten Petsukka laittoi siihen kummimuksunsa lähettämän piirrustuksen. Ihastelkaa sitä siis!

Käsialanäyte:
Mulla on aika huono käsiala. Tai no se vaihtelee, tohon kirjotin silleen että jos en koitakkaan saada siistiä. Yleensä kuitenkin enemmän tai vähemmän sotkusta.

Lempikenkäsi:
Oli paha, koska tykkään mun kaikista kengistä. Vaikka moni pari oliskin esteettisesti nätimmät, esim monet korkkarit, niin ainakin tämän talven/kevään ykköskäytössä ovat olleet ylläolevat kenkäset.

Kynnet ilman lakkaa:
Jotenkin tuntuu, että on on kyllä keltasemmatkin vielä, kun kuvassa. Nyt tosin 4 päivää sitten viilailin vähän kaikkia lyhyemmäksi, koulujuttujen takia.

Lempi lakanasi:
Mulla ei ole parillisia pussilakanoita, kun kolmet, ja nää on omasta mielestä näteimmät. Ikean halppikset, aika tylsät, mutta nykyisistäni kivoimmat.

Laatikko, missä säilytät lakkojasi:
Kaikki tavalliset värilakat on noissa. Koristelulakat, konadlakat, kirkkaat lakat yms, on muualla.

Kuva hiustesi latvoista:
Ne on oikeasti aika kuivat paikka paikoin. Kesäiset blondaukset rasitti, mutta koska kasvatan, eikä ne kuulemma näytä niin pahalta, en ole vielä leikellyt niitä.

Suosikkifimosi:
Mulla ei ihan kamalasti ole mitään erikoisempia fimoja, siispä tuossa abaut ne kivoimmat olemassa olevista.

Lempi konad -laatta:
En osaa millään päättää, kumpi noista kahdesta. Kuitenkin noi kaksi on ihan selkeät valinnat niiden muitten seasta. m14 ja m24. 

Maisema huoneesi ikkunasta:
Asun asunnossa, jossa on vain 2 ikkunaa, niin tässä sitten tämän oleskeluhuoneen puolelta otettu maisemakuva. Ei kovin mikään siisti. :D

Kännykkäsi:
Vaihdoin kuukausi sitten tähän äitin puhelimeen. Oma, ns alkuperäinen on myöskin Ericssonin, mutta walkman-malli ja tummanpunainen.

Vaatekaappisi:
Hieno kollaasi! Nojoo, oikeanpuoleinen on ns. vaatehyllyköstäni otettu kuva, alhaalla kenkiä. Keskimmäinen on henkarivaatteille (mekkoja, tunikoita, takintapasia), ylhäällä osa laukuista, alhaalla osittain laatikossa pysyvät huivini (niille on tulossa järkevämpikin paikka.)
Vasemmalla reput, rinkat tms ja ne kausitakit, mitkä eivät mahdu naulakkoon. Tällä hetkellä sielä on pari kevät/syystakkia, muutama talvitakki, jotka menee kohta vaihtoon kesätakkien kanssa.

Hee, naiseks mulla on kuulemma vähän vaatteita, joten vielä voi shopata!

Okei, näin tyylikkäästi päättyi tämä eka osio, toinen tulee ensiviikolla, mutta tuskin heti alkupäivinä.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...