maanantai 18. huhtikuuta 2011

Kat Von D:n inspiroima meikki

Otin vähän mallia Kat Von D:ltä. Olen aina pitänyt hänen meikeistään, ja otin nyt kokeiluun neutraalimman (lue=tummanruskeaa ja peigeä, ei esim violettia ja mustaa) silmämeikin, yhdistettynä punahuuliin. Hänen meikkinsä ovat aikalailla sitä, mitä voisin kyllä arkena, tai bileissä käyttää, mutta olen vain arastellut tumman silmämeikin yhdistämistä tummempiin huuliin.
Haha, alin kuva on kiva lahnakuva. No kuitenkin, vaikka tässä on siis vähän kaikkea, kokonaisuus silti mielestäni toimii. On ylitummat kulmakarvat, kissansilmä eyelinerit ja no.. kaikkea, mitä en yleensä ehkä yhdistele kerralla. Ehkä nyt rohkaistuin, koska tykkään tästä kuitenkin senverran.

Kaikki luomivärit otettu jälleen H&M:n halvasta, isosta paletista. Huulet nyxin jumbo huulikynästä, kulmat rimmelin kulmakynällä, kynäkajaali mschicin musta, nestemäinen kajaali We care iconin musta, ja poskipuna joku nimetön H&M:n (nimeä ei ole, mutta ne on sitä samaa sarjaa, mitä sielä nykyäänkin myydään). Pohjana Maybellinen 04 Vanilla Rose.

Nyt taas voi ostaa lisää puuterimaisia pohjustuksia, sillä talvella ei kovin hyvin toiminut iholla. Kesällä pidän keveämmästä pinnasta, ja nyt tuntuu taas hyvältä tuotteelta iholla. Varmaan ostan kolmannen purkin tuota samaa, Maybellineä, jos sitä muuten enää myydään?

3 kommenttia:

hellin kirjoitti...

Mun mielestä kokonaisuus toimii, ja varsinkin tukan näyttävän värin kanssa :)

pupupupu kirjoitti...

Onpa taas kaunis ja taitavasti tehty meikki! Aivan upea! Ja kyllä sä pystyt ihan hyvin kantamaan noin vahvat värit, ei mitään huolta!

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

hellin: kiitos, joo tonvärisen tukan kanssa melkeimpä pitää olla jotain väriä naamalla enemmän ;)

pupupupu: Kiitos paljon! n____n Ehkä mä uskallan panostaa jatkossa enemmän, kun tällasen tuomion saa ulkopuoliselta ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...