tiistai 26. huhtikuuta 2011

Parit pinkit käsinmaalailut

Taas jaksaa mietityttää nämä tietotekniset kummallisuudet. Sain yhtäkkiä photobucketin toimimaan, rassasin sitä hieman, ja sitten alkoi pelittämään, kun laitoin palomuurin pois päältä, ja takaisin päälle. O_o  Tai no aluksi laitoin sen vain pois päältä, niin alkoi yhtäkkiä toimimaan, mutta toimi myös sen jälkeen, kun laitoin takaisin päälle. Hyvä, koska en jaksa enää ladata yksitellen kuvia imageshackiin, koska sieläkään ei se tavallinen lataus toiminut, vaan piti mennä "Can´t upload? Try this." -linkin kautta ja yksi kuva kerrallaan.

Kynsijutut jatkuu tänäänkin pinkillä linjalla. Tein samoilla lakoilla kahdet erityyppiset lakkaukset ja harjoittelin taas käsin koristelua.
Molemmissa on näitä kahta W7:n lakkaa, vasemmalla Razzle 41, ja oikealla Cherries 17, jonka väristä ja laadusta olen pari kertaa sanonut pitäväni.  Razzlessa on erikokoisia kimalteita, ja hileitä, ehkä hieman Goshin Rainbowin kaltaisia, mutta pienempiä. Hohtaa kauniisti. Cherries taas on kylmä pinkki lakka, kellertävällä/kultasiella hohteella maustettuna.

Vasempaan käteen kokeilin näillä tyyliä, jota näkee ainakin usein Japanilaisissa lakkauksissa. Sielähän on paljon glittersettejä (kahden, tai kolmen lakan), jolla saa töpöttelemällä ns liukuvärjäyksen pelkällä siveltimellä, ja tämä Razzle muistuttaa mielestäni paljon näitä lakkoja.
Luonnossa näkyy selkeämmin kärjissä oleva hile, ja sen sai kyllä helposti näyttämään liukuvärjätyltä. Päälle Delia nail artin mustalla koristelut, ja valkoisella parit pisteet kärjissä.
Oikeassa on käytetty koko kynnen päällä Razzlea, ja mielestäni se sopii todella hyvin Cherriesin kanssa. Hiput näyttävät saman keltaisen/kullan väriseltä, kun aluslakan hohto. Tähän käteen harjoittelin ihan vaan kukkakuvioita, niitä on aina kiva piirrellä, ja koitan kehittää samalla vakaampaa kättä.

2 kommenttia:

Mims kirjoitti...

Ihanat, yksinkertaiset ja siistit! Varsinkin käsintehdyt kukat saa mut aina innostumaan niistä uudelleen :) Tässä näkee että aina ei vaadita paljon että kynnet voi olla erikoiset ja siistit! :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Mims: kiitos ^^ Samaa mieltä, helpolla saa vaikka mitä! Pelkillä viivoilla ja pisteilläkin pääsee pitkälle ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...