perjantai 1. huhtikuuta 2011

"pakollisten" meikkiostosten suorittaminen

Aika moni tietää, miten kaikki ns pakolliset meikit/muut kosmetiikkatuotteet loppuvat aina samaan aikaan. Kaikki käsirasvasta, vanupuikkoihin ja puuteriin tyhjenee aina jotenkin kerralla. Tänään melkein osasin ostaa vain loppuneiden tilalle uudet.
Käydäänpä nyt vähän listaa läpi.
1. Malu Wilz silmämeikin pohjustusaine. Ostin sittenkin toisen samanlaisen, sillä tiedän mikä tämän tuotteen laatu on. Edelleen joskus varmasti ostan Urban Decay primer potionin, koska se vaikuttaa kaikinpuolin täydelliseltä kaikkien luomareiden alle, mutta tämä on omasta mielestäni paras täältä saatava tuote. Niin, löysin siis tämän niin että testasin kaikkia tarjolla olevia primereitä ja suosikkiluomivärejä testereistä päälle. Tähän verrattuna lumene on vain hassua töhnää joka tuntuu samettiselta.
Hintaa on kai 8,90€ normaalisti, tänään oli 7,90€. Kuitenkin jollain euron halvemmalla sai tänään tuon kyseisen mönjän.

2. Okei, päivän ainoa suunnittelematon ostos. Make Up Storen kynsilakka nimeltä Fatima. Tämä vain hohti niin ihanasti, että oli pakko ottaa käteen tarkemmin ja ihastella. On siis kimaltava ruskeanliila lakka. 4€ maksoipi tämä onneksi vain.

3.Rimmelin Silky Loose irtopuuteri. Tämä on väritön kasvoilla, vaikka väriä tässä vähän onkin. 001 Transparent on "sävyn" nimi. Kyllä testasin tätä ostaessa, ja kasvoilla todellakin muuntautuu huomaamattomaksi ja läpinäkyväksi, ei siis vaalenna/tummenna. Omassa tapauksessa vaalenna, naamani on varmaankin tätä tummempaa sävyä.
Irtopuuteri ehdottomasti piti ostaa, sillä minulle on tulossa Eco toolsseja pari settiä (spoilausta!) ja haluan siirtyä sienellä lääppimisen sijaan siveltimellä sutimiseen. Tietenkin myös ainoa puuterini vetelee ihan viimeisiään, Rimmelin sekin, ja oikein hyvää ollut. Reunoilta loppupuuterien kaapiminen parin kuukauden ajan vaan alkaa vähän tympimään.

4. Aurinkopuuteri. Tätä nyt en ostanut minkään toisen tilalle, kun yleensäkkään en ole omistanut aurinkopuuteria ennen, vaikka onkin pitänyt ostaa tällainen jo ainakin 4 vuotta.
Aluksi olin varma, että haluan Natural coden aurinkopuuteri-poskipuna yhdistelmän, mutta tämä oli kuitenkin loppujenlopuksi siistimpi, vaikka sekin oli kätevä! Sain aika paljon aikaa kulumaan taas, kun kiersin kaikki Sokoksen päivittäispuolen aurinkopuuterit ja testailin käteen. Ainoa varma oli, ettei hohtavaa, tai todella vähän hohtava, eikä liian punainen. Tässä  We care iconin "Sun wear" aurinkopuuterissa on sopivasti kaksi erilaista puolta. Toinen on hieman kylmempi ja matta, sopii mm varjostuksiin hyvin, ja toinen hieman hohtavampi ja oranssimpi. Näyttää hyvältä myös sekoitettuna. Yhtä hyvä sävy löytyi myös Lumenen aurinkopuutereista, mutta tässä oli a) 2 sävyä b) 10€ halvempi hinta ja c) nätimpi rasia <33. Lumenen oli ihan kamalan halvan näköinen rasia, niinkun ne muutkin niiden pakkaukset musta on.

5. Max Factor 2000 Calorie - Dramatic look. Jee, kaloreita jo pelkästä ripsarista (ha ha). Tämä on siis puhtaasti loppuneen tilalle, ja samalla harppasin parin-kolmen vuoden Maybellinen leiristä ripsareissa nyt Max Factoriin.  Ostin koska muistutti yläasteaikaisen vakioripsarin hylsyä, samalta merkiltä siis, ja sitä ei sitten enää löytynyt. Nyt ostin siis vain koska hylsy näytti samalta? Viksua. Kuitenkin. Ripseni ovat aika helpot, ja harjan tarkistin, ja se on sellainen mitä pitääkin olla. Ns. oikean mallinen. No voihan tämä vaikka ollakkin se sama, mitä joskus 6 vuotta sitten, mutta eri nimellä. Testasin tätä äsken, ja ei ole erityisen pahaa sanottavaa. Hinta oli kai 9,90€.

Siinäpä ne tänään ostetut juttuset olivatkin. Nyt ei tarvitse niinkun väkisin ostaa taas mitään hetkeen. Siis mitään aidosti hyödyllistä ja elintärkeää. (elintärkeä=silmämeikinpohjustus, ripsari, puuteri + hygienia/pesutuotteet. Ainoat tuotteet jotka oikeasti välillä loppuvat, ja joita pitää ostaa joskus lisääkin)

2 kommenttia:

Ruu kirjoitti...

missä tuota Malu Wilziä myydään ?

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Ruu: tietääkseni vain Sokoksilla. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...