lauantai 2. huhtikuuta 2011

Riikinkukkomeikki

Vähän innostuin eilen, ja väsäsin riikinkukonsulkakorviksiin sopivat silmämeikit. Luomiväreinä käytin tämän paletin värejä 1,2,4 ja 6. Kulmaluulla Inglotin matta ja vaalea helmiäinen.
Äh, miten tämä kuva-asettelu riistääkään esteettistä silmääni. Olisi niin ihanaa, jos näitä kuvia saisi vierekkäin. Tietty jos olisi taas tajunnut tehdä kollaasit.

Ihan kiva piristys tuo meikki oli kuitenkin harmaaseen päivään, itse tykkäsin.

6 kommenttia:

pupupupu kirjoitti...

Oolalaa, vau miten upea! Niin hieno piristys juuri harmaaseen päivään nuo värit.

Kiva kun olet nyt laittanut näitä meikkikuviakin välillä meidän meikkailijoiden iloksi. Sun taidot menee hukkaan jos teet vain kynsiä, vaikka nekin on tietysti tosi hienoja :)

Anonyymi kirjoitti...

huomasin että yhdessä aiemmassa postauksessa olit leikannut fimoista todella paksuja. ohuemmat fimopalat pysyvät huomattavasti paremmin. jos mistään saat hommattua kirurgin veitseä niin voin kertoa että minä saan sillä leikattua jopa paperinohuita paloja! ihana keväinen meikki sinulla :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Ällös huolestu pupupupu, kyllä mulla intoo riittää molempiin! ^^ vaikka inasen enempi oliskin noita kynsikuvia. Mutta kiitos kehuista :)

Anonyymi; Mulla on girurgin veitsiä, sekä juuri uuteen terään laitettu kynäveitsi ;) noi oli mun ekat palaset vaan, mitkä leikkasin kun halusin kokeilla, ja niistä jäi vähän paksumpia, kun en osannut

Jlkm kirjoitti...

On muuten tosi nätti meikki!

Panda kirjoitti...

Vautsivau beibi! Mätsää ihanasti korvakorujen kanssa :).

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Aww, kiitos jlkm ja Panda n____n

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...