keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Mustikkahuulet

Minulla on muutamia huulipunasävyjä ollut metsästyksessä, ja niitä ova olleet: tumma mustikanväri, matta pinkki, matta oranssi ja oranssinpunainen. Yhtä lähempänä ollaan voittoa, sillä HeidiB halusi mukavasti eroon omasta, mustikkaisesta M.A.C.istaan, ja se löysi nyt täältä uuden kivan kodin.
Tykkään tästä tosi paljon, mutta nyt silti ujostuttaa, kun pitäisi ulos lähteä. Kaukaa tämä on melkein musta!
Kai taidan silti koota kaikki rohkeuteni, sillä tykkään tästä niim paljon, ja säälittäisi jos en tätä käyttäisikään. Muuten kasvoilla ei ole kun meikkipohja, aurinkopuuteria, kajaalia, ripsaria ja kulmakynää.
Harjaan kyllä tukan, ennenkun lähden. Söpäjä hapsuttimia puskee tuolta niskasta ja korvien takaa.

Muillakin on varmaan jotain outoja pakkohankintoja huuliin? Vai olenko ainoa, joka on todella innostunut nyt tällaisista räikeistä väreistä?
Ainiin, etsin kyllä myös täydellistä vaaleaa nudea, värikkäiden vastapainoksi. Jopas tässä onkin hommaa, kun alkaa etsiskeleen näitä kaikkia. Suureksi iloksi (not) nämä värit ovat vähän sellaisia, mitä ei markettipuolelta löydä.
Ehkä paniikissa ostan sen ihanan Make Up Storen oranssin täysihintaisena.

3 kommenttia:

HeidiB kirjoitti...

Night Violet sopii sulle kyllä todella hyvin :) Mattenet on MACin huulipuna koostumuksista mun lemppareista, niissä ehdottomasti paras pysyvyys, kiva mattainen pinta, mutta ei varsinaisten mattejen kuivuutta. Harmi vaan, että eivät kuulu vakkarikokoelmaan ja, että sävyissä ei ole nudeja jotka mulle kolahtaa tällä hetkellä.

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää hyvältä, itse en vielä uskalla violettia laittaa huulille kun hieman epäilyttää että sopiiko se itselleni. :)
Itellä on nyt kohdistunut oranssiin ja korallinpunaiseen nämä huulipunat kesää varten. :) Nude vielä täytyisi hankkia varastoon. :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

HeidiB: Kiitos :P Kattelin kans vähän noita mattenet punia, ja sielä oli ainakin hieno pinkki! Ja oikeastaan pari muutakin hienoa

Serrated B: Onhan toi rohkea väri kyllä :D Oranssi ja korallikin on ihania! Onneksi nyt löysin paikan, josta hankin pinkin, oranssi, ja nuden :D Tai no nudejahan mulla on, mutta ei "semmosta" mitä etsin :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...