lauantai 23. huhtikuuta 2011

Karvakamu

Tänään en ole jaksanut puuhastella omien kynsieni kanssa. Kaverille kyllä tekaisin kukkakuviot aamulla, mutta tietenkään mitään kuvaa muistanut ottaa, sillä oli vähän kiire. Muuten olen nauttinut lämpimästä kevätpäivästä, ja lellinyt kaverin karvakamua, joka meillä on huomiseen asti. Siinä ohella, kun en ole tuota otusta paijannut, olen pelaillut lainaksi saatuja konsoli Simssejä. Kiva saada pleikkarituntumaakin tähän peliin. Toistaiseksi en ole, kun autiosaarta pelannut, mutta varmaan pian kokeilen noita "tavallisiakin".
Ainiin, kokeilin mä vähän tossa pikaista mallia vappumeikistä. Jos mahdun hyvin siniseen kotelomekkooni, ajattelin vähän 60´s tyyliä. Nopeasti vilkuilin netistä inspistä, ja hahmottelin:
Kuten näkyy, niin tukkaa en kuitenkaan vielä reenannut. Se tuottenee kuitenkin meikkiä suurempaa haastetta. Ajattelin tupeerata osan tukasta, ja laittaa pinneillä taakse kiinni. Muut hiuksistot olisivat laineilla.

Päätämpä tämän hienon, selakaisen postauksen nyt tähän, ja toivotan muksat loppupääsiäislomat ihmisille! Huomenna palaillaan luultavasti kynsiteemalla.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...