tiistai 19. huhtikuuta 2011

Kynnet pääsiäisasussa

Tänään tuli sitten toinen China Glazen minilakka, joita suunnittelin käyttäväni yhdessä pääsiäiskynsiin. Mitenkään yyberpääsiäismäiset nämä ei ole, mutta värit on minusta ainakin. Viimevuonnahan tein munakynnet. Vähän samoilla teemoilla siis jatketaan. Aluksi piti kaikenmaailman tipuja, ja pupuja väkertää, mutta ne sitten vähän jäi.
Koristelut tein kuvassa näkyvilla Delia nail artin mustalla, ja valkoisella. Nimettömän mustat pisteet vain 2way nail art penin kynäpäällä.
Värilakkoina siis China Glazen minilakat Pink Underground ja Solar Power. (ei varmaan tarvitse sanoa, kumpi on kumpi). Mitenkään kamalan miniminilakkojahan nämä eivät ole, kun on kuitenkin 9,6ml. Yleensä odotan minilakoilta jotain 4-6ml.
Pistin muuten ikkunalaudalle eilen kasvamaan ehkä maailman tyylikkäimmät rairuohoasetelmat:
Pokemoni, Hello Kittyjä, ja tipuarmeija vartio ruohon kasvamista. Eilisestä niihin tuli jo pieni häntä, huomenna sitten taas vähän pidempi! ^___^

Sitten pari pientä kysymystä, mitkä mietityttää. Ekaks, toimiiko kaikilla Photobucket? Minullapa ei ole toiminut sen huollon jälkeen niin, että voisin sinnte mitään ladata. Erroroa pukkaa.
Nyt lataan ImageShackin kautta, ja sieläkään ei toimi se normaali lataus, vaan pitää yksitellen laittaa kuvat, kun ensin klikkaa tuota "can´t upload, try this".


Tokaks. Miten E-baystä voi samalta myyjältä tilata useamman tuotteen niin, että niihin seuraaviin sisältyy se (mahdollinen) edullisempi toimituskulu? Eli "each additional item" kohta. Olen nyt kahdesti tilannut samalta myyjältä 2, eikä niitä ole yhdistetty. Pitääkö siitä erikseen kirjoittaa myyjälle?

8 kommenttia:

Hantta kirjoitti...

Tee Flickriin tunnukset ja uppaa sinne!

Nunnu kirjoitti...

Ei oo mitään ongelmaa ollu photobucketin kanssa. Ehkä jos tekisit uudet tunnukset sinne?

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Hantta: pitää kattoo, oon vaan kiintyny photobuckettiin, ja sit on toi imageShack

Nunnu: mulla on sielä jo 2 tunnusta, eikä mene kumpaankaan :D tosiaan, ennen sitä parin päivän huoltokatkoo, toimi kaikki..

Papu kirjoitti...

Jos ostaa useampia kohteita samalta myyjältä, ei kannata mennä suoraan maksamaan vaan valita "Request total", jolloin myyjä lähettää sulle korjatut maksutiedot. Joillain myyjillä ne postikulut menee automaattisesti oikein vaikka menisi suoraan maksamaan, mutta kaikilla ei.

Anonyymi kirjoitti...

Nätit kynnet. :)
Photobucket kyllä on tahtonut ryttyillä ja itse olen huomannut että se on käynyt ihan hirveän hitaaksikin välillä. -.-

Celia kirjoitti...

Mä en oo ikinä törmänny China Glazen minilakkoihin. :O

flye's nail art kirjoitti...

Hauskat pääsiäiskynnet! Sopii hyvin :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Papu: kiitti tiedosta :) mä en oo tollasta "Request total" -kohtaa nimittäin huomannutkaan

Serrated B: Kiitti ^^ Höh, että se photobucket kehtaa :D Ei mulla muuten, mutkun olisin tahtonu käyttää sitä mun omaa tilaa loppuun asti.

Celia: niitä ilmestyy aina välillä joidenkin kokoelmien kylkeen, ei kamalan yleisiä! :P

Flye: Kiitos paljon ^__^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...