lauantai 17. joulukuuta 2011

Rentoutumista joulun aikaan (:

Olisipa meillä isompi kylppäri. Semmoinen johon saisi viriteltyä kauniin ja rauhallisen tunnelman, olisi tilaa sheivata jalat ja kääntyä suihkussa ilman, että takapuoli osuu johonkin pyykkikoneen letkuun. (Olisipa meillä pesutupa...)

Pienessä kylppärissäkin voi kuitenkin nauttia ja hemmotella kroppaansa. Valot pois, tilalle kynttilöitä, jotta oman kylppärinsä rumuutta ei näe ja upeita tuoksuja kehiin.
Alunperin ymmärsin kynttiläsuihkujen hienouden, kun kylppärin valo pamahti rikki ja kynttilä toimitti valon virkaa.

Sain Yver Rocherilta jo tovi sitten soman setin Tradition de hammam tuotteita. Nämä tulivat mielestäni todella kivoissa pakkauksissa ja mieleeni tuli heti miten kivasti ne sopisivatkaan lahjaksi jollekkin.

Kuvassa Itämainen suihkuöljy, Hoitava argan-balsami ja Itämainen kuorinta-aine.

Samasta sarjasta on olemassa valmis lahjapakkaus ylläolevista tuotteista ja lisäksi hierontaeliksiiri, oliiviöljysaippua ja savinaamio kasvoille ja hiuksille (mielenkiintoinen kombo!).
Muutkin tuotteet ovat yhtä sieviä ja niitäkin olisi mukava antaa ja saada lahjaksi. :)

Tuotteissa käytetään araganpuusta saatavia araganpähkinöitä, joista valmistetaan öljyä. Pähkinöitä kutsutaan pienen infokohtasen mukaan myös Marokon kullaksi.
Poiminta araganöljystä nettisivuilta: "Arganöljy tunnetaan ihoa hellivistä ominaisuuksistaan.
Se onkin itämaisten naisten kauneuden tarkoin vaalittu salaisuus. Arganin hedelmät kuivatetaan auringossa, hedelmäliha irrotetaan ja siemenet kerätään talteen. Öljy puristetaan Marokossa vielä nykyäänkin käsityönä täysin luonnonmukaisin menetelmin. Yves Rocher'n tutkijat ovat valinneet tuotesarjaan tämän öljyn, jotta saisit nauttia kaikista sen uudistavista ja hoitavista ominaisuuksista luonnollisessa muodossa."



Olen käyttänyt tuotteita nyt jo jonkun aikaa ja pidän todella kahdesta niistä! Valitettavasti en sitänyt lainkaan balsamin tuoksua, edes pienelle osalle testattuna ilman että se piti pestä pois, joten siitä en osaa kamalasti mitään sanoa. :/ Tuoksumieltymykset ovat kuitenkin kovin henkilökohtaisia, enkä tarkoita että tuotteessa olisi ollut muuten mitään vikaa. Kerran tätä tuotetta siis testasin ja se tuntui kyllä pehmeältä ja mukavalta iholla, harmi että itse en siitä voinut nauttia.
YS:n sivuilla tuoksua kuvaillaan näin: "Hoitavassa argan-balsamissa yhdistyvät luonnonmukainen arganöljy ja luonnonmukainen appelsiininkukan eteerinen öljy,"
 

Suihkuöljyssä ja kuorinta-aineesa on kuitenkin mielestäni ihan eri tuoksu, jotenkin jälkiruokamainen!

Suihkuöljy on todella samettisen pehmeää sillä pestessä. Odotin kyllä enemmän öljymäisyyttä, mutta on tuollaisenaankin erittäin miellyttävä käyttää.

Kuorinta-ainetta en osaa verrata pahemmin muihin vartalonkuorintatuotteisiin, sillä olen omistanut vain yhden tämän lisäksi. Taisi olla Body Shopin kookoskuorinta ja siihen verrattuna tämä on jotenkin hellävaraisempi. Itse käytän tätä levitettynä sellaiseen suihkumuhviin ja pyörittelen sillä sen kroppaan. Lopputulos on pehmoisempi iho, johon imeytyy suihkun jälkeen ihanasti vartalovoiteet.

Vaikka en valitettavasti pystynyt käyttämään saman sarjan vartalobalsamia ihonhoitosession kolmantena vaiheena, nautin kyllä tarpeeksi näistä kahdestakin.

Säästäkää siis sähköä ja peseytykää kynttilän valossa! ;)

5 kommenttia:

Elisa | Miten niin liikaa? kirjoitti...

Minulla oli ihana itsenäisyyspäivä, kun saunoin yksin kynttilänvalossa :) Lisäksi hemmottelin itseäni ja kuorin ihon perusteellisesti sekä tein superhoitoja hiuksilleni. Pienet asiat piristävät aivan tavattomasti näin pimeyden keskellä!

Kiva kuulla arvostelut näistä tuotteista, olen näitä jonkun aikaa katsellut mutta vielä en ole höllännyt kukkaronnyörejäni. Katsotaan, katsotaan...

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Tuo on niin totta! Itsensä hemmottelu vaan monesti unohtuu, eikä tarvita kauheasti rahaakaan, aikaa, tunnelmaa ja pari ihanaa tuotetta <3

Näissä tuotteissa tuoksu on senverran erikoinen, että itse ostaisin liikkeestä nämä, jos pääsisi tuoksuttelemaan ennen ostamista.. jos vaan mahdollista ;)

imlacking kirjoitti...

Ihanaa joulua :)

J kirjoitti...

Moikka,upea blogi ja ihania kynsiä =) Aloitin itsekkin hiljattain kynsiblogin ja lisäsin sinut blogilistalleni. Tervetuloa kurkkimaan http://kynnenmitalla.blogspot.com/

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Kiitos I´m Lacking! ^^

Charissa: kiitos paljon! :) Sulla on myös oikein ihana blogi, kivaa kun alotit bloggaamisen! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...