torstai 9. kesäkuuta 2016

Vuosimallin 2016 perusmeikki

En ole ihminen kuka jaksaa hamstrata erilaisia ripsareita tai meikkipohjia, yleensä ostan samoja ja kun tuote loppuu, ostan uuden. Tässä postauksessa kartoitus pariin luottotavaraan ja miten niillä syntyy meikki, jolla voin lähteä baariin, juhliin tai vaikka ihan vaan töihin.

Kuvissa kulmani ovat aika tummat jo lähtötilanteessa, sillä minulle on tehty tänään kulmien hennaus. Tekniikka on suomessa aivan uusi, eikä tuolla kyseisellä tavalla tekeviä taida juurikaan vielä olla. Tekniikkaa ei nimittäin toteutetakkaan ihan perus hennatahnalla maalaamalla, kuten luulin vaan hieman eri tavoin. Voin tehdä prosessista oman postauksensa ja haastatella enemmän tekijää. Käsittääkseni kuitenkin ihosta huolimatta tämän pitäisi kestää jopa kolme viikkoa. En usko että välttämättä omalal kohdallani, sillä väri ei meinannut alkuunkaan edes tarttua ja minulle sopiva keskiruskea jäi ihan haaleaksi ja lopulta koko homma tehtiin uudestaan lähes mustalla ruskealla. Normaalihinta tälle käsittelylle on muotoilun kanssa 40€.

Alkutilanne on tämä: naamalla ollut Khielsin savinaamio, päällä Lumenen Bright Now Vitamin C Dry Skin Cocktail ja Lushin Enzymion päivävoide. Kasvojen puna saatu juomalla yksi(1) olut. Lumenen koktaili alkaa olla kohta  aivan lopuillaan, mutta sen sijaan Lushin päivävoide on eilen ostettu uusi tuttavuus.

Vaiheessa 2 on meikkipohja. Meikkipohjaan on käytetty Macin Studio fix-fluid NC20 ja Mac Pro Longwear Conciler NC25. Meikkivoide alkaa olla jo lopuillaan ja aijon pian ostaa toisen samanlaisen, mutta tuosta peiteaineesta en erityisemmin pidä. Mielestäni pumppupullo ei ole sopiva pakkaustyyppi peiteaineille, sillä saan sitä aina ihan liikaa ja yhdellä pumppauksella voisin itseasiassa peittää koko naaman meikkivoiteen tavoin. Syy myyjän ehdotukselle oli NC sävyperhe, koska ilmeisesti mistään muusta peiteainetyypistä ei löydy NC-sarjan sävyjä, mutta aijon ensi kerralla pyytää myyjää etsimään jonkun toisen eri sävyistä, sillä samaa en aijo enää ostaa. (ehdin kuvaan laittamaan myös hieman rajauksia silmiin). Aah ihana meikkivoidehuulivaihe.
Yksi eniten käyttämiäni paletteja on Viva La Divan Perfeck Nudies-eyeshadows with a touch of plum. Luumupaletista löytyy hyviä rusehtavia mattasävyjä ja hohtavia nudesävyjä, joilla voi tehdä helposti ja nopeasti meikin.
Silmänrajauskynä meikin alla on Essence Long lasting eye pencil sävyssä 20Lucky Lead. Näitä olen käyttänyt jo kauan. Vaikka saan kynät kulumaan nopeasti, ne pysyvät luomillani suhteellisen hyvin ja hinta on kuitenkin niin edullinen että aina raaskii ostaa uuden.
Luomivärien päälle laitoin hieman kissarajausta H&M:nPrecision eye marker- tussirajauksella. Tämän ostin eilen vasta ja käytin tässä meikissä ensimmäistä kertaa. En ole kamalasti tussirajauksia käyttänyt, mutta tällä oli kyllä ihan helppo saada aikaiseksi jonkinmoinen tekele pahemmin sotkematta.  
Ripsivärinä on yksi vakkareistani eli Lancome Hypnose, Doll Eyes. Turhan kallis ripsari jopa niiden Kicksin alekuponkien kanssa joita näihin käytän, mutta yksinkertaisesti pidän näistä. Voisin ostaa ihan hyvin myös toista ääripäätä eli Essencen "sitä oranssia", mutta valitettavasti Essencen maahantuonti Tokmanneihin kusee niin pahasti, etten ole viime marraskuun jälkeen nähnyt niitä hyllyssä, kuten en suunnilleen mitään muutakaan (SKARPATKAA!)
Huulilla on yksi tuote johon ihastuin heti ja on käytetty parissa kuukaudessa kohta loppuun. Nimittäin NYX Soft Matte Lip Cream sävyssä 11SMLC. Sävy vaan sopii.. mihin vaan. Sopivan arkinen, mutta erottuva.
Kulmia on ihan vähän tehostettu Make Up Adacemyn kulmapaletilla. Poskissa Elf Studio-linjan poskipuna sävyssä jota en osaa sanoa sillä se on kulunyt pois. Hieman hohtava, mauveen taittava.

Viimeiseksi kissakuva:

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...