keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Paluu lomalta!

Olin viikonverran viettämässä syyslomaa maalla & kaupungissa. Siitä syystä päivitykset ovat vähän jääneet. Noh, pienoinen loma teki hyvää ja lampaiden perässä juokseminen raittiissa maalaisilmassa virkisti.

Äitellä vieraltuani sain mamman ostamat GOSH:in lakat Sokoksen alepäiviltä. Oli muka tylsät värit, mut itse pidän! Näillä sai mukavan retrolakkauksen ja värit sopivat yhteen erinomaisesti.

Oik: 545 Milky Way (nam, tulee mieleen se suklaapatukka!) Vas: 527 Diva

Milky Way on ensimmäinen nudelakkani, siis ihan kiva kun ei itse tule ostettua mitään kovin neuraalia koskaan, vaan valitsen hyllystä aina räväköimmän ja kimaltavimman lakan.

Sitten kävin myös pikavisiitillä Kicksissä kuluttamassa viimeiset pennoseni.
Eli siis Dependin kynsilakanpoistoaine (on ihan hyvää, ainakin tehokkaampaa kun se lidlin), Dependin ihanankauniin sininen kynsilakka nro. 41 sekä sokerina pohjalla MAVADRY!
Mavadryta en meinaa käyttää ihan joka lakkauksen jälkeen, senverran pieni on purkki.


Kotiin tullessani minua odotti mukava paketti (joka oli tullut jo kylläkin perjantaina). Ihanainen GOSH:in Holographic!

Loistelampun alla.


Varjoisessa luonnonvalossa.

Näistä viimeisistä kuvista huomaa kynsieni huoltokatkon. Akryylijatkeet tippuilivat lomalla, eikä ollut mitään välineistöä mukana ja kotiin päästessäni olin aivan liian innoissani kokeilemaan tätä lakkaa! :D Eli kun hologrammilakka kulahtaa, alkaa kynsienhuoltomaraton. Kuorimaviila vain hukassa. Huoh.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...