tiistai 27. lokakuuta 2009

Ripsariasiaa ja muuta

Ensiksi suruluontoista asiaa, en varmaan pääsekkään toteuttamaan hienoa kultakimallusmeikkiäni huomisiin erotiikkabileisiin, sillä eilen illalla iski päälle ryminällä flunssanen. Olo on huonohko ryyppyriemuihin ja tiedän vielä joutuvani kävelemään paikasta x illalla kotiin parisen kilsaa. Eli tässä flunssassa ei.

Seuraavaan aiheeseen:
Mulla on ripsarikriisi. Mulla ei siis ole yhtäkään toimivaa ripsiväriä ja joudun malttamaan nyt kuukaudenpäivät uutta. No eihän tuo nyt paha-aika kun olen tässä nyt kitkutellut jo pari kk näin :D
Syksyllä ostin siis pikaisesti reissunpäältä Wet´n Wildin ripsarin kun oma jäi kotiin. Tämä jaksoi toimia noin parisen viikkoa. Edelleenkin väri toimii, mutta satunnaisesti! Eli jos suht kiireellä haluat lähteä niin tällä tulee söhryä ja rentona iltana tällä saa samassa ajassa hyvän. Eli joitan tällä on mua vastaan.
Tässä jälkeä hieman ripsarista. Näyttää suht hyvältä ja siistiltä. Tosin haluaisin hieman tuuheuttavamman ripsarin. Tämäkin vaati jo keskittymistä erotteluun.
Sitten 3+1 päiviltä äiteni oli ostanut tämän luomiväritrion. Värit jotenkin mälsiä, eikä niitä voi käyttää oikein yhdessäkään mielestäni.
Seuraava kuvamatsku on parisenviikkoa takaapäin:Kuvissa siis GOSH trion punertavan ruskeaa ja randompaletilta kellertävää. Rajauksena GOSHin ihanainen glitter ja alla taisi olla vielä perus eyliner.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...