keskiviikko 4. elokuuta 2010

Huuto,netissä kynsitarvikkeita!

Nyt se on tehty. Olen laittanut huutonettiin muutamia kynsivälineitä myyntiin :)
Tällä hetkellä fimohedelmiä, sivellinsettejä ja strassihyrriä.

Tällä -ja ensiviikolla tulossa lisää hedelmiä ja muitakin koristeita! Ainakin heti huomenissa lataan sivustolle loput fimovalikoimat.

Tästä pääset katsomaan.

Ps.  teille blogin lukijoille kahdeksan fimohedelmäpussin ostajalle, yksi kaupan päälle. Mainitkaa siitä siis kaupanteon yhteydessä!!

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mietin että onnistuisiko käteismaksu+nouto? :)

Laura kirjoitti...

Tietenkin sekin onnistuu :D Joskin ne tilanteet on mulle vähän jänniä xD

Anonyymi kirjoitti...

Kelleppä ei :) Oisko sulla mahdollisuus tuoda keskustaan? Jos olet menossa muutenkin niin sit :o

Laura kirjoitti...

Keskusta on hyvä :) asun siinä aika lähellä ja huomena postitan yhen setin postiin kans.. ootko jo päättäny mitä haluat? Mulla on huuto.nettiin laittamatta vielä yheksän hedelmänsiivujen kuvat :)

H kirjoitti...

En tiedä vielä, enkä ole varma koska pääsisin sinne päin tulemaan :) mutta ilmottelen jos pääsen lähipäivinä tulemaan, jos vaikka sattuisi sullekin menoja keskustaan juuri silloin :) ja tosiaan varmaan niitä hedelmäviipaleita ainakin, ja ehkä ne siveltimet, ellet ehdi myydä ennen sitä :)

Laura kirjoitti...

Muuten ei pahemmin ole menoja, mutta olen ainakin 7-11.pv reissussa ja sitten 13.-15. Ja siveltimiä on nyt enää yhdet, mutta niitä on tulossa lisää. Hedelmäviipaleita tulee olemaan varmasti runsaasti :)

Päivitetyn tilanteen näkee sielä mun huutonetin sivulta.. eli ei mitään kiirettä ole ^^

Keskustaan matkaamisen kans ei oo mitään ongelmia silleen muuten.. vartin tästä kävelee :P

H kirjoitti...

Oho olin laittanut aikasemmat kommentit epähuomiossa Anonyyminä :D
Jep, seurailen huuto.netin tilannetta, ja jos saan poikaystäväni huutamaan+maksamaan puolestani niin sitten tilaan sieltä :D itse en omista vielä verkkopankkitunnuksia.. :/

Laura kirjoitti...

Arvaa kuka tilailee kans poikakaverin tunnuksilla >:) verkkopankkitunnukset tietty on.. ja kortti käy visana, mut paypallin kans se ei suostu toimiin.. eli paypall ostokset hoidan miespuolisen kautta :P

H kirjoitti...

Joo ite oon kans tilannu kynsikrääsää poikakaverin nimissä, kun itsellä ei vielä oo verkkopankkitunnuksia koska olen alle 18 :/ Mutta poikakaveria alkaa pikku hiljaa ärsyttämään jatkuva tilaus, niin pitää nyt kattoa jos suostuis vielä noi tilaan.. :) heh. Oi että odotan että saan syksyllä omat tunnukset!

Laura kirjoitti...

Jos haluat, niin uskon sun saavan pankista tunnukset. Ite sain.. 15 tai 16 vuotiaana, mut tiedän kaverilla olleen ainakin 14 vuotiaana?

H kirjoitti...

Joo voisin kyllä selvittää asiaa.. :) helpottais kyl paljon jos vois saada.

Lichanda kirjoitti...

Oiiih, määäkin haluaaaan! D8 pitää kiusata äitiä vähän, josko se suostuis ostamaan noita mulle :D Joono, kattoo nyt jos noita on vielä jäljellä. hedelmiä ainakin haluisin (8

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...