perjantai 20. elokuuta 2010

Sinipinkit tähtisydänglitterprinsessakynnet

Heh, taas vuorossa tällaista vähän prinsessamaista.

Kuvissa Rainbow on tehnyt lakkaukista lähinnä kuoppaisen näköiset. Luonnossa nämä ovat kimaltavammat ja tasaisemmat kyllä. Muuten ihan jännä kokonaisuus :D överisti överit.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos et oo jo kokeillut niin kokeile ihmeessä Rainbowia tumman lakan päällä! Upea efekti.

Laura kirjoitti...

http://todellaupeeta.blogspot.com/2009/09/raimbowin-kayttoa-osa-293.html

On sitä tummankin kanssa kokeiltu ;) ja muidenkin. Kyllä tämä vaaleankin päällä on hieno, mutta vaikeampi tallentaa kameraan.

Jossu kirjoitti...

Aivan ihanat kynnet ! :) Rakastan kaikkea överiä. Tuo rainbow on kyllä aina yhtä vaikeasti kuvattava, näyttää kuvissa ainakin mulla aina siltä että pinta olisi epätasainen.
Sun blogin innoittamana mäkin kävin hakemassa tuon sinisen lakan, hih.

Laura kirjoitti...

Kiitos Jossu :D Rainbow ei aikasemmin oo tolleen kyllä temppuillu :D Noooh.. mitäs pienistä. Toi sininen on tosiaan hieno, mut mulla mennyt jo puoli pulloa kahteen lakkauskertaan?
Ja se on tosiaan pirullista, kun näkee jonkun ihanan lakan blogissa, ja varsinkin sellaisen joka löytyy suomen kaupoista, sen ostamisen kynnys on pieni :D

Jossu kirjoitti...

Joo siinä sinisessä oli kyllä aika mehu koostumus. ajattelin ensin koosutmuksen perusteella, että siinä olis tosi huono pigmentti ku on niin "ohutta" mutta ihan hyvin peitti kahdella kerroksella.
Totta totta ja kun kynsibloggareilla on usein vielä niin kivoja kuvia, että lakka pääsee ihan uuteen valoon kuin kaupan hyllyllä.

Laura kirjoitti...

Joo kyllähän se peitti kahdella :D siksi tässä mietinkin, että mihin se 3,5ml on huvennut :P
Onneks toisaalta on kynsiblogeja tota ostoo ajatellen.. ite ainakin googletan ainakin sillon jokaisen lakan, ennekun tilaan. Netissäkun ne värit on vielä enemmän päin hevon peetä :S jää aarteet ostamatta muuten.

Rinsessa kirjoitti...

Ihanat kynnet! ::)) <333

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...