maanantai 23. heinäkuuta 2012

Mehukkaat kesäkynnet lyhyisiin kynsiin

Hah, kehtaampas laittaa kuvaa lyhyemmistäkin kynsistä. Oikeastaan sehän on vain mukavaa, että inspiraatiokuvia on mahdollisimman monipuolisesti. Kalamasti kuitenkin toivoisi, että nämä olisivat jälleen edes jossain pituudessa, koska en vain osaa olla näin. Tietenkin jotenkin todella helppoa, mutta olin tottunut keskimääräistä hieman pidempiin raapimisaseisiin.
Olen kyllä laittanut tauon aikana kynsiäni. Koristellut vain hyvin vähän, enkä ole tajunnut edes kuvia ottaa niistäkään vähistä talteen. Tietenkään.

Seuraavista lakkauksita tuli ehkä alkuperäistä ideaa överimmät, mutta olkoot!

Vihreä lakka: China Glaze Electric Pineapple, korallinoranssinpinkkimikälie: Flormar 402, vihreän päällä vihreä glitter: Yes Love 4 ja korallisen päällä oranssi glitter China Glaze Dreamsicle.
Minä en ole oikein onnistunut keksimään kuvauspaikkaa täälä asunnossani vielä. Onneksi vessan valo on ihan okei ja väriltään sellainen, että kamerani toistaa sen jotenkuten oikein ilman isompaa säätämistä.

2 kommenttia:

amma kirjoitti...

Ihanaa kun oot palannu :)

Emma kirjoitti...

Moi! Tutustuin sun blogiin huhti-toukokuun tienoilla ja sain silloin kovasti inspistä startata viimein omakin kynsipainotteinen blogi, joka oli muhinut idean asteella jo pidempään. Ehdin jo harmitella että nytkö tää loppui, just kun olin ehtiny koukuttua :) Kiva nähdä että oot palannut kirjottelemaan. Onnea uuteen kotiin ja uuteen alkuun :)
-Emma
www.wastinglifestyle.fi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...