sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Supersimppeli kesämeikki

Joskus aikaisemmin jaksoin olla vahvemmin pakkeloitu kesällä, en enää. Varmaan väistämätön muutos mukavuudenhaluisemmaksi aikuiseksi on tapahtunut, tukkakin on lyhyt ja näytän joissain kuvissa pelottavasti aikuiselta. Apua! 

Kuitenkin asiaan. Olen pitkään arkena käyttänyt silmämeikkityyliä, jossa luomivärinä on yksivärinen hempeä sävy ja siihen musta rajaus.

Tässä ensimmäiset meikkikuvat uudella kameralla. Hieman hankalaa kun olen tottunut käyttämään täysin käännettävää näyttöä, nykyisessä Olympuksessani  on vain alas ja ylös kääntyvä, josta ei näiden kuvien ottamisessa ole hyötyä. Eli pitää opetella sama peilinkautta-taktiikka, jolla tämänkin blogin ensimmäiset kuvat on otettu. *liikkistä*.
Ja naamaan ahdetut meikit:
Violetinsävyinen rajussävy on kätevä pohjustaja helteellä. Alle laitoin kuitenkin vielä tavallistakin silmämeikinpohjustajaa, mutta tuo on vedenpitävä joten luomiväri säilyy aika hyvin paikoillaan.
Kuvasta uupuu eyelineri jonka ehdin hukkaamaan kuvienoton ja meikkaamisen välissä. En siis löydä sitä oikeasti enää mistään. :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ooooo mikä onni ku olit päivittäny! Sitä ne vuodet teettää, mutta näytät tosi kauniilta ja lyhyt tukka sopii sulle jopa paremmin :)

Elli

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Ihana kuulla, täällä olisi kovasti intoa nyt jatkaa, vaikkakaan ei yhtä superilla postaustahdilla kun joskus :)

Ja kiitos paljon, lyhyen tukan kanssa elellään ainakin vielä tämä kesä ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...