torstai 13. kesäkuuta 2013

Korallipuna-mania

Jo viime kesästä, tai jopa kauemmin on sydämessäni ollut kaipaus korallisesta huulipunasta. Olen todella myyty kaikille persikkaisille, korallisille, oranssisille huulipunille, mutta en omistanut yhtäkään.
Ihonvärini on sellainen, että räiskyvät värit sopivat siihen erittäin hyvin, mutta syystä tai toisesta, valinnanvaikeudesta ja rapulasta olen tyytynyt haaveilemaan ihanista karkkipunista.

Joskus joulukuun synkkinä päivinä löysin vahingossa jostain sekatavaraliikkeestä, ehkä n.4€ maksavan kivanvärisen punan. En halunnut ostaa laumaa sikoja säkissä, joten valitsin vain yhden kivan sävyn monista.
Nyt harmittaa, etten ostanut paria muutakin, sillä BYS-niminen halpispuna on tuotteeltaan erinomainen. Pakkaus lupaa "longwear" ja sitä se on. Parilla kerroksella saa huuliin jämähtävän, muttei kuivattavan pinnan. Tykkään huulipunissa juurikin tästä jämäkästä tunteesta, että se todellakin pysyy huulilla. En ole siis kosteuttavien punien ystävä lainkaan.
Purnukka sanoo sävykseen Coral Flair.
(omg kun tukka näyttää tässä ihan vaalennetulta! Hiuksissa kuitenkin oikeasti oma, tummahkonruskea sävyni, aurinko jotenkin huijasi kameraa :P)
Käytin punaa talvellakin, mutta nyt kesällä pienen rusketuksen kanssa olemme olleet erottamattomia. Silmämeikkiin ei jaksa panostaa, koska väri pysyy pohjustuksesta huolimatta rasvoittuvilla luomilla helteellä huonommin kuin keskinkertaisesti, joten huuliin kannattaa panostaa.

Miinuspuolikin tuotteesta löytyy, nimittäin pakkaus. Minua ei halvan näköiset ja oloiset pakkaukset häiritse, mutta pragaava toteutus kylläkin. Tässä nimittäin ei pysy korkki paikoillaan yhtään. Tuote levahdi laukkuni sisällä muutaman kerra, kunnes älysin pitää sitä sellaisessa pikkuruisessa taskussa, missä se pysyy kiinni eikä sotke muita tavaroita.
En myöskään liialti pidä huulipunista, joissa tuote ei  mene kokonaan "piiloon", vaan sitä voi söhrästä korkilla. Aluksi ongelma oli tämänkin kanssa pahempi, mutta olen käyttänyt sitä kriittisen rajan ylitse, jotta mokaa ei pääse tapahtumaan.

Värikkään kesäpunan kaverina olen tykännyt räikeistä, todellisista kesäsävyisistä kynsistä, niinkuin edellisessäkin postauksessa tuli ilmi.
Onneksi kynsilakkalaatikosta löytyy ihania värejä ihan tarpeeksi. Voisinpa jopa tehdä lemppareistani sellaisen yhteenvetopostauksen!
Vihreä ei ole oikeasti noin räikeä, mitä kuvassa. Kyseessä on China Glazen Electric Pineapple. I-ha-na!

Esimerkkikuva viimeviikon tylsähköstä lookista, jota piristin sitäkin huulipunalla:
Kunnon kynsilakkakuvaa ei ole, mutta viikonloppuna kynsilläni komeili China Glazen Peachy Keen, joka mätsäsi hieman myös postauksen päähenkilöön, huulipunaan:
Vaikka miten ihana huulipuna onkaan, tahtoisin silti pari värikästä lisää. Sellainen pinkkiin taittava koralli(?) ja oranssihtava tummanpunainen. Pitäisi mennä tutustumaan Maybellinen Color Sensational Vivids-puniin. Jos joku tietää vastaavia, vinkkiä vinkkiä! Pliiis. :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hienot eyelinerit ja oi miten söpöt nuo molemmat lakkaukset!

Terkuin, FF :-)
www.funkyandfifty.blogspot.fi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...