sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Vuoden 2013 lopun meikkisuosikkiyllättäjä

Meikkimaailman vanha konkari, ehkä jo unholaan jäänyt Wet´n Wildin Comfort Zone päätyi meikkipakkiini joulukuussa.

Tuotettahan hehkutettiin varmaan jo neljä vuotta sitten, silloin värit eivät vakuuttaneet ja oikeastaan hämmästelin sen suosiota, vähän alle vuosi sitten pääsin hiplaamaan tuotetta livenä kaverillani ja tein sillä meikin ja ihastuin, mutta totesin että siinä on aika paljon sävyjä joita jo omistan esim. Inglotteja. Kuitenkin halpa hinta ja sävyt jäivät yhdeksäksi kuukaudeksi kypsymään mieleeni, kunnes lopulta ostin sen ja siitä lähtien olen käyttänyt sitä ainakin joka toinen päivä.
Paletin ainoa miinuspuoli on se, ettei siinä ole lainkaan mattasävyjä, eli sellaisenaan se ei ole _täydellinen_ kompakti matkapaletti. Yksi keskiruskea mattasävy olisi muuttanut palettia paljonkin, sillä sävyä voisi käyttää kulmissa että varjostamiseen. Toisaalta hieman ryönäisistä kuvista päätellen voin sanoa seuraavan miinuspuolen. Värit ovat todella puuterimaisia, enkä ole varma kestäisikö tämä paletti kovaa reissaamista, vaikka se usein onkin mukana pienen kokonsa vuoksi.
Merkkasin sydämellä ne sävyt joihin ihastuin eniten. Kakkossävyinä tulee oikean rivin vaaleanvihreä ja vasemman kupari. Hileisyydestään huolimatta olen ihme kyllä käyttänyt kahta tummintakin sävyä, vaikka yleensä en juuri hileluomiväreistä piittaa. Vähimmälle käytölle on jäänyt ihan nätti luonnonvalkoinen helmiäinen, koska minulta löytyy tasaisemmin levittyvä ja pidempään pysyvä lähes samanlainen jo Inglotilta ja tartun siihen sävyyn usein, koska nappi on samassa paletissa kulmavärini kanssa. Välillä käytän vaaleaa helmiäistä myös korostussävynä.
Kaikki swatchit ilman minkäänlaista pohjustajaa. Käytössä tuo paletin tummin sävy (tämän rivin vasen) on paljon vähemmän pelottava glittertapaus, miltä se paletissa näyttää. Näillä neljällä luo aika helposti meikkilookin, sillä sävyt pelaavat keskenään aika mutkattomasti.
Tämä puolisko on kummallisista sävyistään huolimatta suosikkini. Swatchit tosin tarttuivat käteen huonommin, koska pesin edelliset sävyt saippualla -> luonnollinen rasva tarttumapintana katosi. (En voinutkaan enää swatchata toiseen käteen, siellä on tätä nykyä tatuointi..).
Yleensä käytän keskiluomen vaaleana sävynä jompaa kumpaa kahta oikealta ja tuo vasemman reunan sävy on muuten vain niin erikoinen, että siitä on pakko pitää. Paletissa ja joskus luomilla se on hyvinkin tumma, munakoisomainen violetilla hohteella, välillä se on juurikin punertava ja nyt esimerkiksi tuon valon alla siinä on turkoosi hohde. Paletin uniikimpi "villi kortti". Tosin mitä tulee paletin luokitteluun, se saisi vaihtaa paikkaa tuon kultavihertävähileisen tumman sävyn paikkaa, jotenkin ihmettelen miksi ne ovat noin päin? Omalla logiikallani tummimmat olisivat kummatkin "definer" sävyjä ja toisiksi tummimmat "crease". No, toisaalta aika mitätön seikka, kun ei kuitenkaan noita nappeihin painettuja käyttötarkoitus suosituksia noudata.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...