tiistai 14. tammikuuta 2014

IsaDora Magnetic nails

Taaas sarjassamme vanha juttu muille, uusi juttu mulle. Tammikuun Liv-boxissa varsinaisena meikkituotteena oli Rimmelin vedenkestävä luomivärikynä tai IsaDoran erikoiskynsilakka (erikois=ei-tavallinen-värilakka).

Omassa boxissani oli cracklelakka sävyssä jota en ole itse aikaisemmin huomannut, mutta mitä selasin blogeja ja youtubevideoita, olin ainoa niistä joka osui vastaan tuon crackleni kanssa. Mutta sille oma postauksensa, nyt tähän magneettilakkaan.
Lakan sain siis äitiltä hänen boksistaan (ellen tms,. kaupan päälle ja lehden saan minä, boksin olin ehtinyt tilaamaan itselleni jo joten nyysin vain tämän lakan siitä toisesta) ja tämä on ensimmäinen kerta kun kokeilen tällaista lakkaa. Yhdellä  kaverillani taisi olla joku vinoraitakuviollinen, mutta en muista kokeilinko sitä itse koskaan. Sillon aikanaan en niin innostunut tästä tulokkaasta, vaikka onhan tämä tavallaan aika hauska ja helppo tapa saada kynsiin jotain kivaa erikoista.

Tämän kyseisen yksilön sävy on Northern Light.
Pääosin lakat ovat tummansävyisiä, sillä magneettipölytekniikkaan perustuva kuviointi voisi näyttää vähän oudolta ja likaiselta jossain vaaleammassa lakassa. Tämäkin lakka on päällisin puolin tarkasteltuna luonnonvalossa graniitin harmaa, mutta siinä on myös tietyssä kulmassa ja valossa katsottuna violettia shimmeriä. Näissä aika kovassa ja suorassa valossa kuvatuissa luonnollisesti sävy tulee esiin normaalia voimakkaammin.
Lakka peittää periaatteessa yhdellä kerroksella ja kuivuu suhteellisen nopeasti. Laitoin kuitenkin alle todella ohuen minikerroksen pohjaksi ja sitten varsinaisen lakkakerroksen, mutta lakka hieman kupli, joten olisi pitänyt jättää yhteen kerrokseen (mutta kun se on niin epänormaalia!!).
Yhteenvetona vähän sellainen nojoojaah-tuote. En luultavastikkaan maksaisi tästä sitä n.12€ mitä tuote maksaa kaupassa, mutta kyllähän tuota tulee varmasti käytettyä kun se boksin mukana tuli.

En ole oikeastaan edes tietoinen mitä muita kuvioita noita on. Vinoraita ja kaari/aallot ja ööm?

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...