sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Miten tätä käytetään?! :D

Kyse on siis siitä, että mä en raaski heittää tätä menemään ja tykkään väreistä sikana, en vain osaa tehdä tällä mitään kivaa! Ainoa miten käytän niin noilla tummimmilla väreillä laitan muuten musta-vakois-harmaaseen meikkiin jotain "eloa". Ja niinkuin edellisessä postauksessa kerroin niin keskimmäisten sävyjen koostumus on jotenkin haperoa ja liian isoja satunnaisia hileitä täynnä. Tuo vihreä on pahempi.
Ehkä joskus opin.. ehkä... :D

Toinen asia mitä pohdin tässä itsekseni on se, että lehtien sivuilta olen lukenut aika monta kertaa, että yleensä meikkivoidetta ei tarvitsekkaan levittää kun T- alueelle ja posket ovat usein peremmat ja plaaplaaplaa.. siis minkätakia itse tiedän vain tapauksia missä nimenomaan posket vaativat silottelua! Itsellänikin posket punottavat ja saavat satunnaisesti näppylöitä ja T- alueeni on ihan hyvä. Yleensä levitänkin kasvoilta häivyttäen enimmäkseen poskiin meikkivoidetta.

2 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

Mä oon niin huono häivyttäjä et heitän meikkivoidetta aina koko naamalle :D Ja ihan hyvältä sekin näyttää ;)

Laura kirjoitti...

Joskus ite myös.. mutta käytän niiiin ohutta kerrosta aina meikkivoidetta, et se on sama jos jonkun kohdan jättää paljaaksi :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...