lauantai 26. syyskuuta 2009

Syoss?

Huomasin tämän tuotteen ilmestyneen n. kuukausi sitten oman lähimarkettini hyllyyn. Siis melkein samoihin aikoihin kuin TreSemme. Kiinnitin heti huomion erittäin samanlaiseen purnukan ulkoasuun kun mitä TS:n. Sattumaa? Nyt muutaman päivän ajan olen myös nähnyt mainoksia ja siinäkin on paljon yhteneväisyyttä TS:n mainoksen kanssa. Sama sävymaailma ja idea, molemmissa nainen ja kampaaja (muistaakseni) ja markkinoivat kampaamotuotteen laadulla. Nainenkin on samankaltainen molemmissa, pitkätukkainen luonnollinen brunette.

Jos tätä blogia lukee joku, joka tietäisi tästä kopioivasta(?) tuotteesta enemmän niin kertokoon! Minua hämää :D

http://www.syoss.fi/

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sama juttu...kaipaisin kommentteja tähän Syos ja TreSemme juttuun...

Tuoksuttelin kaupassa molempia pulloja ja aineet jopa tuoksuvat hyvin samanlaisille.

Onko käyttäjillä kokemuksia; kumpi on parempaa?

Onkohan näillä sama valmistaja?

Laura kirjoitti...

Käsittääkseni Syossia valmistaa swartzkopf tai sitten on vain jotain muuta yhteistä toimintaa sen kanssa..

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen ymmärtänyt Syoksen tulleen markkinoille, jotta saisi osansa TRESemmén markkinaraosta eli kampaamolaatuisista mutta edullisista kaupoissa myytävistä tuotteista. Se mikä on käsittämätöntä, on juuri tuo, että miksi ottaa täysin sama layout, lähes sama slogan sekä jopa palkata mainoksiin samannäköisiä ihmisiä kuin kilpailijalla. Varmaan juuri toivovat ihmisten eksyvän Syoksen käyttäjiksi "puolivahingossa", jos joku luulee ostavansa tresemmeä ja tarttuukin erehdyksessä samannäköiseen Syoss-pulloon.

Laura kirjoitti...

Tätä minäkin epäilin. Sitten muistan kuulleeni, että missään syoss -tuotteissa ei olisi silikoonia, tosin kun TREsemmellä on (kai) kaikissa paitsi värjätyille hiuksille.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...