tiistai 29. syyskuuta 2009

tylsä B&W

Tässä tuleekin sitten yksi niistä sadoista tylsistä mustavalkoisista arkimeikkivariaatioista joita harrastan. Kaikkeen syypäänä on tämä paletti:

Heti kun opettelin tekemään aamulla pikameikin jollain muulla kun pelkällä kajaalilla, kuvaan astui tämä lumenen monikäyttöinen paholainen :D Sillä on niin näpsäkkä tehdä pikaisesti meikki ja näyttävyyttäkin voi säätää mukavasti sillä, kuinka paljon luomelle laittaa mustaa! Ta-daa!

Tämänpäiväinen on siis suht valkoinen, kun yleensä suurinosa on tuota mustaa.


Tollasena minä sitten abaut kaduilla kuljen. Ei, älkää huolehtiko, ei mulla ole tota ilmettä :D Hitto tulee mieleen joku japskiernu look.

4 kommenttia:

Mirssiina kirjoitti...

Mun mielestä vaikka musta/valkonen on aika perus, silti se näyttää tosi ihanalta ja simppeliltä. Tuo valkonen piristää sun silmiä ihanasti : ) Vois joku päivä itsekin koittaa tuollaista meikkiä :)

Laura kirjoitti...

Joo kyllähän se toimii aina, on toimnu jo 5 vuotta :D Nyt tekis mieli vaan kokeilla värejä enemmän

Mirssiina kirjoitti...

Tuun tänne taas kommentoimaan, mutta tuli mieleen, että jaksaisitko tehä postauksen kaikista sun meikeistä (miks mua kiinnostaa kaikkien muiden meikit niin paljon ;D)?

Laura kirjoitti...

Aa, joo oon miettiny kans ihan samaa! Kynsilakoista sekä meikeistä.. koska haluan näyttää maailmalle et mulla on niitä OIKEASTI vähän :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...