maanantai 16. elokuuta 2010

Huh! Paluu "lomalta"

Vähän tässä tauko vierähtikin pitkäksi. Olen ollut poikakaverin kotipaikkakunnalla viikon, alustavan parin päivän sijaan. Ennen sitäkin unohdin päivittää ennen lähtöä.
Oi, että olenkin muuten syönyt hyvin.. pakko laittaa pari herkkukuvaa:
Tuon pikku korin piti olla napostelukori. Mättökori, ehkä paremminkin :D En tiedä käykö kuvasta koko täysin ilmi, mutta halkaisija oli varmaan 30senttiä ja syvyyttä löytyi myös.
Jälkkäriks karkkeja. Ostin sellasiesta ihanasta kaupasta, jossa oli tuunattuja vaatteita ja kaikkea ihanaa! Ruokatuotteita jne. Namitkin oli sellaisissa vanhanaikaisissa lasipurkeissa. VARSINKIN noita hedelmäkierteitä olis pitäny ostaa enemmän. Seuraavankerran on pakko saada niitä.

En mä kynsiäkään unohtanut ihan kokonaan. Ostin pari ihanaista lakkaa Seppälästä;
Wild And Grazy: Anchorage ja elämäni ensimmäinen miss selene, sävy taitaa olla tuo 173. Alunperin piti ostaa tuon Miss Selenen kaltainen W&G, mutta onneksi silmäni osuivat tuohon minipulloon. Glitterlakkaa kun ei tule niin kamalasti käyettyä.
Tämä Anchorage on kyllä tosi kiva! Ihanan huurteinen.
Yksityiskohta glitteristä.

Otin yhteiskuvaa myöskin mukanaolleista kynsijutuista ja ostetut sielä seassa:
Sitten niillä tehdyt kynnet:
Ei mitkään erikoiset. Alla on tuo Anchorage, kärjissä luomiväriaplikaattorilla töpötelty gasolinellä vähän liukuvärjäystä ja violettia glitteriä myöskin päällä. Jotain pientä koristusta toitin väkertää mustalla ja hopeaglitterisellä nail art penillä.

12 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

mulla oli samanlainen pikkuinen glitter lakka, mutta se kuivui pulloon, vaikka sen olinkin milestäni laittanut kunnolla kiinni :(

Anonyymi kirjoitti...

Crazy kirjoitetaan c:llä :)

salla kirjoitti...

Tuo Wild & Crazy näyttää todella ihanan sävyiseltä, pitääkin napata varmaan mukaan seuraavan kerran kun seppälään eksyn. Mietin täällä pitäsikö jo huolestua kun olen pari päivää haaveillut taupen ja harmaan sävyisistä kynsilakoista, joita en omista lähes ollenkaan, koska sellaiset lakat vain eivät ole ollenkaan mua :D

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Ruu: höh.. toivottavasti ei oo mikään tyyppivika ja mulla kestäis :S

Anonyymi: no hienoa typoilya taas vaikka malli oli vieressä

S: no sanoppa muuta! Itellä kans himo johonkin perusruskeaan ja johonkin taupeen!! Outoa.. toivottavasti jostain sellaset kivat ilmaantuis.
Mut toi harmaa kyllä kannattaa hankkia, on senverran yksinkertaisen jännä.

Lina kirjoitti...

hehei, näyttipä paikat tutuilta ;) Varsinkin tuo sininen pöytä! ja ja oon itekki käyny siinä kaupassa josta ostit nuo karkit ;) Heh!

Sonne kirjoitti...

Ihanan näköinen "mättökori". :D

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Nunnu: sinne kauppaan olis voinu tuhlata omaisuuden :P Kaikkee kivaa.. eniten jäi kaivertaan näyteikkunan "purrrr joku" kissakuvioinen peltirasia :S

Sonne: sanos muuta :P nam. Varsinkin cheddartikut ja sipulirenkaat!

Lina kirjoitti...

millon muutet tilailet jotain uutta? Voisin ostaa sulta sitten ;>

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Ensviikolla tod näkösesti.. eli parin-kolmen viikon sisään tulis. Olisko erikoistoiveita? Ite tykkään tosi paljon http://www.huuto.net/kohteet/erimuotoisia-kynsikoristeita/145945943 noista, eikä kukaan oo viel ostanu :S sit olis kukkiaki..

imlacking kirjoitti...

Musta noi kynnet on tosi upeet :). Harmaa ei välttämättä yksistään olis kiva mutta tolleen noi näyttää tosi hienoilta.

Celia kirjoitti...

Ostin tuon harmaan lakan kaverilleni joululahjaan pieneksi lisäksi tohveleiden+Isadoran valkoisen graffittilakan kylkeen ja siitä asti olen kyllä hypistellyt sitä jokaisella Seppälä käynnilläni. :D Se oli vaan niin kaunis mielestäni että ajattelin ystäväni siitä myös pitävän. :) Taitaapi seuraavalla reissulla tarttua mukaan.. ;D

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Celia: se on jännä ollakseen noinkin tylsä lakka :P eikä onneks maksa kun sen 2,90€

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...