tiistai 18. lokakuuta 2011

Pissishuulipuna

Tänään otin vähän ensituntumaa Viva La Divan tuotteisiin. Katsastin ihan ensimmäisenä huulipunat, koska niitä näytti olevan todella hyvä valikoima ja varsinkin niitä nudepunia, mitä minä itse kaipailisin.

En kuitenkaan uskalla koskaan testata huulituotteita huulilleni (en tiedä miksi), joten luotin kädelle testaamiseen. En ottanut linjaston vaaleinta punaa (mielestäni) vaan sellaisen kivasti huulia vaalentavan. Jooniinvarmaan, olisi ehkä pitänyt katsoa, miten väri käyttäytyy huulilla.

Sävy numero 18, Fudge kädelle testattuna. Otin kahdesta melkein samanlaisesta sen kellertävämmän, mutta tämäkin on hylsyssä paljon persikkaisempi, kädellä vaaleanpunaisempi.
OUJEE!!! :D Siis mun uus lempipuna. <3 (Tuxuhippovaikutelma) Mä en tajua miten se näyttää mun huulilla sinertävältä ja tosi valkoiselta. Ei siis yhtään mitään, millaista se oli mielestäni hylsyssä ja kämmenenselässä!
Nojoo, tarvitsen siis vähän tummemman nudepunan kun tämä! Puna oli muutenkin todella vaikea levittää huulille.
Sormilla kevyesti huulille levitettynä, se antaa kuitenkin mukavan vaalean sävyn. Omiaan ainakin muutaman huulikiillon ailla ja miksi ei pelkästäänkin. Toisena miinuksena haju. Jotenkin niin teollinen marjainen ja aika voimakaskin haju. En pidä voimakkaasti tuoksuvista meikeistä, kuten en muutenkaan voimakkaista tuoksuista. Onneksi tämänkin haju hälvenee levityksen jälkeen, eikä sitä siis haista enää huulilta.

Onko kenelläkään kokemuksia Viva La Divan punista? Haluaisin vielä koittaa ainakin sellaista ihanan oranssinsävyä, vai ovatko ne kaikki vähän pläääh? Tiedän, että vaaleat nudet ovat hankala sävy, joten ehkä ne muut ovat parempia?

3 kommenttia:

Serafia kirjoitti...

gossmakeupartist antoi youtubessa joskus vinkin, että ei kannata kokeilla huulille, mutta ei myöskään kämmenselkään, koska se iho on erivärinen kuin huulet. Ratkaisuksi hän sitten sanoi, että sormenpäihin kun kokeilee, niin väri on huomattavasti enemmän oikean värinen. En ole ite vielä kokeillut, että pitääkö paikkaansa.

hansu kirjoitti...

Aika ihq suorastaan :__D

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Serafia: kokeilin äsken sormenpäillekkin, en saanut touhuun kyllä enempää järkeä näinkään. :P

hansu: aijaa hei ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...