tiistai 4. lokakuuta 2011

Flormarin punainen JA lakka-arvostelu!

Piikkusen ovat upeanmahtavat lakka-arvostelut jääneet unholaan, mutta ei hätää! Tänään tulossa arvostelua kesällä myydyistä Flormarin lakoista.
Sitä ennen kuvaa täälä esittelemättömästä punaisesta lakasta U14:
Lakka on aivan ihanan näköinen ja peittävä! Perus punaisen kimellyksen lisäksi siinä on keltainen sivuväri, joka tosin näkyy hieman enemmän pullossa. Tämän lakan omistavat kyllä tietävät miten ihanasti tämä kimaltelee myös kynsissä. Aaaah.. :D
Tämän kaltaisia on todella vähän markettilakoissa.

Sitten siirrytään ihan yleisesti kaikkiin Flormareihin!
Vähän hölmöähän näistä on nyt tehdä juttua, kun näitä lakkoja ei enää myydä missään. Tietenkin säkällä näitä voi jossain olla vielä korinpohjalla, mutta tietääkseni kesän jälkeen näitä ei ole tuotu myyntiin lisää. (Saa korjata, jos olen väärässä!)

Omistan siis yllä näkyvät lakat ja minulla on kaikista pelkkää hyvää sanottavaa! Värit ovat ihania, kuivumisaika on kaikissa nopea, pinta jää kiiltäväksi, eikä siten tarvitse päällyslakkaa välttämättä.
Kermana kakun päällä näissä lakoissa oli hinta! Eikös nämä maksaneet jotain 1,99€? On päässyt hieman jo unohtumaan.

Onneksi kutakuinkin kerkesin nappaamaan kesän aikana kaikki himoitsemani lakat, toivottavasti myös muut!
4/5
En voi olla antamatta huomompaakaan. Täydet 5 tähteä voisi ehkä tulla, jos näitä olisi jatkuvasti myynnissä.

16 kommenttia:

Darling kirjoitti...

Hitsi, ois pitäny tajuta ostaa noita enemmänkin. Ostin vain kaksi lakkaa, koska en viitsi yleensä kerralla hirveästi ostaa, ei niitä aina tule niin ahkerasti käytettyä. Itselläni on Flormar Supershine Miracle Colors U11 (kultainen, todella ihanasti kimalteleva) sekä U23 (pinkki, kimaltelee myöskin kauniisti).

Ine kirjoitti...

Sain itseasiassa vähän aikaa sitten luotettavan vihjeen, että näitä olisi tuotu lisää ainakin erään pikkukaupungin Tarjoustaloon... (: En tiedä onko sitten muualle tulossa vai onko vain ko. kaupan varastosta noudettu viimeisetkin pullot myyntiin.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Darling: se kultainen oli tosi kaunis! Varmaan puhutaan samasta lakasta :P

Ine: mä arvelinkin, että jos jossain näitä on niin juurikin jossain pienemmissä paikoissa :D Itse asun harmi vaan vähän isommassa paikassa..

Nora kirjoitti...

Mulla on näistä vain kirkas lakka ja todella harmittaa, etten älynnyt ostaa enempää silloin. :( Ainahan voi toivoa, että näitä tulisi lisää. Täällä ei ole jäljellä kuin(mitä viimeksi katsoin) pari rumaa neon-väriä. Pikkupaikkakunta mutta iso Robinhood. :D

Sonne kirjoitti...

Meilläpäin (Vaasassa) ei näitä ole kai koskaan ollutkaan (koska Vaasassa ei ole mitään Tokmanni-ketjun kauppoja) joten missasin nämä kyllä ihan kokonaan. :( Onko tuo punainen vähänniinkuin Ruby Pumps, mutta vaaleampi/kellertävämpi versio?

Hani kirjoitti...

Mä kerkesin ostamaa noita 6 kappaletta :D Mut joo kokemuksesta mäki voin sanoa, että värit ovat peittäviä ja kiiltäviä, sekä niissä Supershine-lakoissa sitä glitteriä on!! ;) Hyviä ostoksia on ollut :)

P.S Olit oikeassa, lakat maksoivat/maksavat 1.99€/kpl

www.tahtipolya.blogspot.com

Petra kirjoitti...

Näitä on tulossa lisää ainakin Jyväskylän Tokmanneille. Olis kuulemma pitänyt jo tulla aikaa sitten, mutta jotain ongelmaa ollut, niin eivät ole vieläkään saaneet niitä! Tämän tiedon siis sain Tokmannin työntekijöiltä. :)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Nora: höh, toivottavasti tosiaan tulee!

Sonne: höh, mä en osaa tarkemmin sanoa missä kaikissa näitä nyt sitten lopulta myytiin, koska ostin kaikki nämä Iisalmen Maxi-makasiinista, jos olisin ollut kesän Tampereella, olisi vähän laajempaa tietoa eri liikkeistä :D

Mutta joo, vähän saman tapainen ja on vielä inasen tummempi tämä lakka livenä, kun kuvassa!

Hani: ovat olleet kyllä hintaansa nähden :P

Petra: oho! Oliskohan näitä tulossa vielä sitten myös muualle?

Prinsessa itse kirjoitti...

Hämeenlinnassa, Tuulosen kauppakeskuksen tarjoustalossa oli näitä lakkoja elokuun lopussa vielä laaritolkulla ja sillon mä hamstrasin!! ;D Oulusta loppu värit jo ajat sitten, enkä nyt oo käyny edes katteleen...

Lumi kirjoitti...

Tänään kävin MaxiMakasiinista metsästämässä näitä, mutta ei siellä ollut kuin ihan muutamia pulloja ja jotain ihan kammottavia värejä laarin pohjalla :(

Noora kirjoitti...

Minuu harmittaa ihan sikana jos en saa lisää Flormareja, hinta-laatu suhde kun on ehkä maailman herkullisin... ^Petran kanssa ollaan käyty jyväskylän tokmannien työntekijöitä ahdistelemassa useaan otteeseen asiasta, vastaus on ollu koko ajan sama, lisää pitäis olla tulossa mutta vielä ei oo saapunu. Nyt menin niin pitkälle että otin yhteyttä ihan nettisivujen kautta, vastausta odotellessa... :D

Tuo punainen lakka on ihana, itsekin sen omistan!

Noora kirjoitti...

Okei nyt spämmään sinuu mut itepähän pyysit tietoa... :D Sain vastauksen viestiini ja Flormarit on pysyvästi valikoimissa ilmeisesti, toimituksessa katkoa kun olivat niin yllätyssuosittuja, ja tulossa on jopa holo-lakkoja!

http://glitterblast.blogspot.com/2011/10/notd-blue-luxury-flormar-uutisia.html#comments

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Onkohan bloggeri taas hukannu kommenttia, vai enkö mä oo muka taas vastannu? :D

Mutta kiva Lumi kuulla! :D näistä kommenteista päätellen useampi ihminen ilahtuu kun ne tulee taas myyntiin. Mä ainakin halua niitä hololakkoja! n_____n

Anonyymi kirjoitti...

Hei. Tokmanneissa taas noita lakkoja tarjolla! ainakin täällä kainuussa päin.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Ja meikä hiihtelee kyllä piahkoin lähi tokmanniin! ;D

Anonyymi kirjoitti...

Näitä tosiaan löytyy taas ainakin tokmanneista. Uusi satsi tuli tälläkin viikolla meidän liikkeeseen. Ja olen kuullut huhua että ennen joulua olisi vielä lisää tulossa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...