tiistai 4. lokakuuta 2011

Syysmeikki ja nudepunajuttua

Aloitetaan vaikka meikkikuvilla!

En kovin usein tee lämpimiä ja kultaisen sävyisiä meikkejä, vaikka ne varmaan itselleni sopivatkin kivasti. Manlyn paletissa on kuitenkin mielestäni upeita pronssisia, kultaisia ja muita lämpimiä sävyjä, joten niiden himottamana oli pakko kokeilla jotain.

Kullan hohto ei kamalasti näy kuvissa, vaan näyttää lähinnä kellertävältä.

Huulilla minulla on toistaiseksi paras nudepuna jonka omistan.
 Sain siis Yves Rocherilta testiin muutamia meikkejä ja malttamattomana kahmaisin tämän testiin. Sävy on rose ja kaikista neljästä samankaltaisesta ja jo omistamastani siis mielestäni minulle sopivin.
Tässä pientä vertailua muista:
Vas: Nyx jumbo pencil 721 Soft Fuchia, Max factorin kestohuulipuna (puikossa ei ole sävyä tai muuta infoa), Lumenen 84 Kuulen ikävän ja Yves Rocher 105 Rose.

Pysyvyydeltään Lumene on aivan kamala, liian liukas ja jotenkin "luisuu" suuhun heti levittämisen jälkeen. Vaatii liikaa työstöä, jotta sen saa pysymään.
Maxfactorin kestopuna taas lohkeilee kesken päivän käytössä ja kuivattaa hieman, ihan ok, mutta ei kovin miellyttävä huulilla.
Nyxin huulikynän koostumus on taas sopivan jämäkkä, mutta sävy violetimpi, kun Yves Rocherin. Ainakin omasta mielestäni minulle sopii persikkaan taittava paremmin.
(YR:n puna näyttää tuossa vertailukuvassa lähes samalta kun muut ja jotenkin läpinäkyvältä, huomaatte varmaan huulikuvista, ettei se sitä ole..)
Olen täälä useastikkin sanonut, että tykkään pysyvän tuntuisista punista ja tämä Rose on ehdottomasti sellainen. Jää näistä neljästä arkisävyksi.

Oikeasti hassua kun kuvittelin netin perusteella, että tämä väri olisi taas yksi violettiin taittava tai jotenkin ruma. Pakkauskin on vielä aika rusehtava, mutta itse tuote huulilla on upea!

4 kommenttia:

HeidiB kirjoitti...

Hyvin sopii tuo meikki ja puna sulle :) Lämmin silmämeikki toimii sun tukan kanssa nimittäin todella hyvin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mulla ois sulle tunnustus blogissani.

cottoncandy kirjoitti...

Sulle on täällä haaste (:
http://cottoncandymaker.blogspot.com/2011/10/haaste.html

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Heidib: kiitos ^^ oon ite enemmän kans lämmenny lämpimälle :P

asetonihuuruja: kiitos ^^

cottoncandy: kiitti :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...