tiistai 10. marraskuuta 2009

Harmaisia toppisia

Yleensä ei kuulu tapoihin shopata näin talven alla mitään pikkutoppeja, kun on aina pulaa fiksuista ja lämpimistä vaatteista. Nyt kuitenkin tein poikkeuksen. (en ole siis ostanut varmaan vuoteen mitään ns biletoppia eli oli jo aikakin)
Kävin ihan huvin vuoksi ensimmäistä kertaa pienen kaupunkimme omassa muotishopissa. Vaatteet olivat hienoja, mutta aika kalliita kukkarolleni. Sitten huomasin pienen rekin alevaatteita!

Tämän löysin hintaan 5€. Alkuperäinen hinta oli 39,90€! Sovitin ihan huvin vuoksi, ja mietin etten kuitenkaan osta. Tämänmalliset vaatteet kun yleensä saavat typerän raskausmahaefektin. Tämäpä ei kuitenkaan näyttänytkään typerältä! Ei edes yläpuolen rypytys. Sitäpaitsi alareunan pitsi ja helman laskokset ovat mielestäni nätit.


Tämä "korsettitoppi" puolestaan maksoi minulle 15€ ja alkuperäinen hinta oli 29,90€. Tätä oli vain yhtä kokoa ja olin ihan varma, ettei menisi päälle. Kuitenkin meni ja oli juuri sopivan tiukka, niinkuin tämänmallisen kuuluukin olla! Eli siis tooodella sopiva. En tiedä miten kuvasta näkee tuota, mutta siis päällä on kuin hyvin istuva ja paksukankaisempi tuubitoppi. Takana on tuossa kaistale kuminauharypytystä, jotta muotoutuu paremmin päälle. Siitä syystä kuvassakin näkee kummallisia ryppyjä.


Loppuun mustaa ja kimaltelevaa meikkiä. Olen aina ihan väistämättä karttanut alaluomella vahvoja rajaksia, koska silmäni ovat aika pienet. Näin uskalias rajaus kuitenkin vain teki silmäni suuremman näköiseksi. Ehkä seuraavan kerran illanviettoa harrastaessani uskallan kokeilla alaluomen rajausta tummemmalla.

Niin ja nämähän on tehty Wet´n Wildin triolla.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...