torstai 19. marraskuuta 2009

Hehkutusta

Okei... mä en tiedä mitä mömmöä alemman postauksen Freeman enzyme mask on (ainakaan ei eläimillä testattua sellaista), mutta laitoin tänään kunnon kerroksen sitä naamaan suihkussa. Pestäessä aine tuntui jotenkin vain kuivattavan eikä muuta. Noh, sitten suihkun jälkeen sipaisin naamaani ihan perus Pirkka rasvaa, ja ette usko! Minä olen ihan baby face nyt!! Siis ei enää noita ikuisia poskifinnejä ja iho on kuin samettia! Ihan tajuttoman hyvää. Eikä sitä laittaessa tuntunut mitenkään laadukkaalta.
Nyt siis tämä tyttö vaihtaa kaikki naamamömmöt noihin Freemanin tuotteisiin, meinaan niitä oli muitakin herkullisia puteleita. Eikä hintakaan ollut kuin 3-5€, riippuen tuotteesta.

Ihan tosi, jos kotikulmien kaupasta löytyy niin ostakaa! Itselläni on siis sekaiho, kera satunnaisin pienin poskifinnirykelmin (ei pahoja) sekä punotusta. Kaikki tämä katosi kerralla!

Niin ja sitten tässä etukäteen kertoilen, että blogipostauksilla saattaa tulla taukoa nyt hieman. Koska viikonloppu kuluu pakatessa ja maanantaina on siis muutto. Niin ja sitä varten olenkin tässä viilannut kynteni aikas lyhyeksi, tiedän etteivät ohkoiset kynsiparkani suoriutuisi muutosta välttämättä. Mutta tämän hässäkän jälkeen onkin sitten tulossa urakalla ainakin kynsi & Nail Stamping aiheista juttua! Sillä Uuden kotikunnan postissa odottavat E-Bay paketit :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Siis mitä, tehosiko tuo jopa naaman punoitukseen?! Minulla on muuten ihan kummituksenvalkoinen naama, mutta poskipäät punoittavat hiukan - mitä sanot, mahtaisiko tuo pesuaine todella tasoittaa ihon sävyä? :0

Laura kirjoitti...

En osaa varmaksi sanoa, koska luulen, että osa punotuksesta itselläni johtui siis pienistä kuivuneista finneistä :D mutta jos etsit hyvää naamamömmöä niin suosittelen tuota. Kunnon rasva naamaan heti operaation jälkeen ja ahh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...