maanantai 16. marraskuuta 2009

Vihdoinkin aikaa koneella!

On nyt jäänyt tietokoneella istumiset hieman vähäisiksi, varsinkin blogitus. Olen siis koko viimeviikon melkeinpä siivonnut, pakannut ja valmistellut syötäviä nykyisen asuntoni läksiäisiin. (joo tiedän, ollaan hupsuja.) Juhlat tosiaan olivat perjantaina, sitten ex-kämppikseni jäi tänne vielä lauantaiksi ja löhösimme sohvalla tuijottaen leffoja pienessä krapulassa.

Sunnuntaina sitten heti aamusta lähdimme P:n kanssa katsomaan tulevaa asuntoamme (muutto viikon päästä), joka nähtii ensimmäistä kertaa livenä. Se oli ihanan söpö! Se oli söpömpi mitä osasin toivoa! Siis kyse on vuonna 1945 rakennetusta keskustatalosta. Ihan oma sisäpiha ja kaikki! Sitten pihalla riemukseni huomasin, ettei sielä ollut lapsille pahemmin mitään virikkeitäkään, siis täydellinen asuinpaikka!

Tosiaan, nykyiseen 65 neliön asuntoon verrattuna se 45neliötä on jotenkin vähän, mutta hukkaneliöitä ei ole lainkaan ja tilat ovat avarat. Tykkään toosi paljon kaikesta wanhasta mitä sieltä löytyy (olen siis hulluna vanhoihin taloihin ja opiskelenkin rakennusrestaurointia ja olen koko ikäni joutunut asumaan siis uudemmissa betonibokseissa). Tosiaan, kellari on tosi pelottava, sellainen alkuperäisessä asussaan oleva juureskellari, sitten saunatilat, joista tuli heti mieleen vanha risteilyalus xD Omassa asunnossa söpöä ovat wanhat ruuturistikko tuuletusräppänät, ihanat vanhat patterit, jotka mielestäni ovat koristeita jo itsessään sekä ikkunapenkit! (näistä kahdesta olen ihan oikeasti haavellut aina, joo ehkä vähän kukkuu).


Sitten asunnon tsekkailun jälkeen porukoille ja sieltä vähän kaupoille tappamaan aikaa. Sokokselta oli kuitenkin pakko ostaa 2 pientä (ja edullista) asiaa:

Ihanainen liikkuva linna, joka joskus on ollut vanhalla koneellani ja sinne sitten jäikin. Kun tämän sitten näin hintaan 5,90€ niin oli ihan pakko ostaa.

Tämän jälkeen halusin mennä vielä alakertaan "katselemaan" meikkejä.

Ja sielä "katsellessani" Natural Coden tätä talvimallistoa, muistin et hei! Tätä sinistä kynsilakkaa kuolasin jo syksystä ja vannoin ostavani sen heti, kun tulee myyntiin. Nyt sitten kuitenkin vasta ostin tämän ihanaisen DramaQueenin. Namnamnam. Tosin mulla on nyt niin jämptit ja siistit lakat kynsissä, niin kokeilla tätä aijon vasta varmaan ylihuomenna. Toivottavasti peittävämpää kun aikasempi NC:n Go Grazy, jonka jälkeen vannoin, etten osta enää näitä lakkoja. Vannoin siis siihen asti kun näin tämän sinisen ja päätin sallia pienen poikkeuksen..

Huomatkaa myös, että keskellä päivääkin kuvia ottaessa on pitänyt kuvata valkoista paperia vasten, kun muuten kuva oli ihan synkkä ja suttuinen.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...