keskiviikko 18. marraskuuta 2009

viimeiset ostokset ainakin kuukauteen

Eilen erehdyin kaverini kanssa vähän ajelulle ja tarkoituksena oli vain käydä kirppiksellä. Sieltä en kuitenkaan löytänyt mitään (mikä on muuten ihme). Nälkäisinä mietimme sitten ruokapaikkaan ja päädyimme Sokoksen salaattibaariin, missä ahmin annokseni heti. Päivän ensimmäinen ruoka meinaan.
Syötyä lähdettyämme piti tietenkin vähän kierrellä. Kuitenkaan mitään turhaa ei tullut ostettua, vaan näitä olin oikeasti suunnitellut ostavani jo pitkään, nimittäin Lumenen silmä(ja huuli)meikinpohjustusaine sekä mineraali öö.. onks tää nyt sit pohja? Kuitenkin Maybellinen Pure Foundation Mineral.

En siis mitään mineraalihässäkkää ole koskaan etsinyt varsinaisesti, vaan kun oma meikkivoiteeni lähenee loppua (ja käy liian ruskeaksi talveen) oli etsittävä jotain uutta. Kuitenkin ihoni on ok kunnossa, enkä koskaan sitä vahvasti piilota. Tämä jotenkin testereissä tuntui hyvältä ja olen edelleen tyytyväinen! Tällä saa ihan mukavan, tasaisen ja kevyen tuloksen, joka kuitenkin häivyttää poskien punostusta. Oikeastaan nyt tuntuu siltä, että voisin voiteen vaihtaa kokonaan tämäntapaisiin tuotteisiin :)

Sitten tuli vielä Cittarista napattua mukavan tuoksuinen kuorinta(/naamio. Tämänkin ostin ihan sillä, että nykyinen Pure kuorinta/pesu/naamiotuotteeni on lopussa. Kokeilin tätä illalla, enkä nyt oikein osaa sanoa mitään, poikakaverini kyllä tykkäsi :D Siis se kokeili tätä illalla. Itsenäisesti.
Yksi hyvä puoli tässä kuitenkin on, en tiedä onko se lopputuloksen kannalta hyvä vai huono, mutta ihoni ei kiristellyt niin paljoa tämän, kun Puren jälkeen. Ehkä se oli liian tujua kamaa normaalikuntoiselle naamalleni.

Lopuksi vielä kuvaa sunnuntaina ostamastani Natural Coden Drama Queenista. Tykkään väristä ja luonnossa tämä on melkein mustansininen.

Aluksi tosiaan epäilin tämän peittävyyttä, mutta oli tosiaan aikasemman saman merkin lakan kanssa eri luokkaa. Tämä peitti paremmin. Tosin taas pysyvyyspuoli kusee tässä. Eilen lakkasin ja nyt on jo väriä irtoillut kärjistä! Eli eipä tämäkään pelastanut kokemustani Natural Coden laadusta.

5 kommenttia:

Chonie kirjoitti...

Tosi hyvä valinta toi Maybellinen Pure Foundation Mineral, mullakin on se, ja oon ollut tosi tyytyväinen.
Ja lisäksi se kestää tosi pitkään, vaikka sitä onki tullu käytettyä välillä aika paljon peittämään mun ihon punotusta.

Laura kirjoitti...

Joo, ei tunnu et olis naamassa yhtään mitään, kun on tota :P

S kirjoitti...

Mä tykkään noista Maybellinen Pure MInerals tuotteista kanssa. Itsellä tällä hetkellä meikkivoiteena se nestemäinen (mikä tietysti ei ole mikään mineraalipohja kun on nestemäinen), mutta pidän sen keveidestä kanssa. Samoin tykkäilen hurjasti noista saman sarja poskipunista

Laura kirjoitti...

Ja minä tässä juuri hetki sitten valittelin, kun en ostanut poskipunaa myös :D Enskuussa varmaan senkin käyn ostamassa..

Nunnu kirjoitti...

voi olla, koska oot kans täällä bloggerissa. tarkoitan siis että se automaattisesti kirjautui minunkin blogiin sisään. Mutta ei muut bloggerin käyttäjät pääse lukemaan ellei ne oo tuolla minun listalla :) Tai ainakin toivon niin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...