keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Chez Delaneyn tilaus

Tilasin koe-erän tuotteita Chez Delaneyltä, koska varsinkin laatoissa oli erittäin hienoja ja erikoisia kuvioita.
Postikulut ovat firmalla hyvin selkeästi esillä, joka tuotesivulla, samoin kun laattojen hinnat. Valikoimaa on rutkasti, isot laatat maksavat 4,10€ ja pienet 3,10€. Tosin ainakin osa pienistä on muistaakseni Konadkopioita, isot sensijaan vähän erikoisempia.

"shipping cost/frais postaux
 (everywhere in the world / partout dans le monde)
under 10 € = 3.30 €
up to 10 € = 4.50 €
up to 50 € = 6.50 €
up to 100  €= free"


Omaan pakettiini kuuluivat seuraavat:
Laattojen, ja muiden koristetarvikkeiden lisäksi, sivuilla on jonkinlainen valikoima China Glazea hintaan 8,90€, ja tilasinkin vain yhden. Noita kahta muuta lakkaa luulin nail art lakoiksi, ja tuli siis vahingossa tilattua normilakkoja. Ei se mitään, käyttöön menee!

Tilaus saapui perille kohtuullisessa ajassa. Tilasin 30.12. ja sattui pieni kämmi osoitteen kanssa, otin maililla yhteyttä ja vastasivat heti seuraavana aamuna että osoite on muutettu ja paketti lähtee heti tammikuun alussa. (ymmärrettävää, uusivuosi ja välipäivät). Perillä paketti oli 11.1. Eli seitsemäntenä arkipäivänä tilauksen tekemisestä.

Eilen esittelinkin jo tuon Jamaican out -lakan ja tässä kuva, kun kokeilin siihen yhtä kokokynnen kuvioita uusista laatoista:
Kuplia, palloja tms. Ei mikään yybertaidonnöyte ;)

6 kommenttia:

S kirjoitti...

Mä olen yrittänyt kieltää itseäni tutkimasta noita sivuja, koska siellä on ihania laattoja ihan liikaa. Näiden kuvien perusteella mun on ihan pakko saada ainakin toi ankkuri ja bambu-laatat.

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

S: sielä on! Varsinkin noi isot laatat on tosi siistejä. Aika edullisekskin ne musta tulee. Noi kokokynnen kuviot on kyllä tosiaanki isompia muuten kun mitä Konadin :D Hyvä kun stämpperi riittää

Doo kirjoitti...

Voi itku kun joka puolelta pomppaa ihania laattaostoja ja leimailuja. Onko tämä nyt se viimeinen niitti ja päädyn tilaamaan XL laattoja jotka pyörii mielessä... ainakin taidan seuraaviin kynsiin leimailla jotain pitkästä aikaa :)

Löysin vasta blogisi. Kaunis combo!

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Doo: kannattaahan näitä kokeilla, kun kuviot on tosiaan hurmaavia! Isoissa laatoissa ei ole niin selkeitä teemoja, vaan saa kivasti sekalaisia ja erikoisia kuvioita yhdelläkin laatalla.

Ja kiitos paljon :)

shiny kirjoitti...

En ollut koskaan kuullutkaan tosta sivusta! Oletko kokeillut muitakin kuvioita että toimivatko hyvin? Voisin hyvininkin tilata tuolta parit laatat, jos ne on hyviä. On pitänytkin jo pitkään hankkia lisää leimailukuvioita...:)

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Äsken kokeilin kahta muuakin kuviota, ja ne toimivat oikein hyvin! Laatat eivät ole yhtä siloiteltuja ja tasaisen tuntuisia, kun konadit, mutta kuviot näyttää toimivan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...