keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Lempi, youtube kynsikanavat

Monien ihanien blogien lisäksi, aika monelle inspiraatiota ja katsottavaa ammentaa Youtube. Sinne onkin ympätty riittämiin katseltavaa kynsiin liittyen, ja tarjolla enemmän kuin reilusti tutoriaaleja.

Listaan tähän niitä kanavia, joita näkyy olevan omassa tilauslistassani, mutta toki on niitäkin hienouksia riittämiin, mitä ei muista sinne klikata.

Ilovemylongnails
Uskomattomat kynnet! Siis oikeasti. Jossain vaiheessa tämän naisen kynsien pituus on ollut varsin humiota herättävä, mutta siltikin ihan suorat ja täydellisessä mallissa. Ilovemylongnailssilla on myöskin oma kuvasivusto, josta on kiva seurata kynsien pituuksia.
Erikoisosaamisena tällä kanavalla on vahvasti  marmorointi eri kuvioin.
BeenaBop
Monipuolista kynsitaidetta käsinmaalaten. Seassa myös yksinkertaisempia, mutta näyttäviä tutoriaaleja. Kameran mikrofonin vinkuna ehkä häritsee, mutta muuten tykkään katsella BeebaBopin videoita.
cuteglitternails
Todella söpöjä ja raikkaita kynsimalleja! Tulee mieleen Japanilainen kynsitaide. Tekee paljon akryylikoristeita, joiden teko sinällään ei kiinnosta, mutta jaksan kyllä katsella. Nämäkin on muunneltavissa maalattaviin ideoihin. Läheskään kaikki kuitenkaan ei ole akryylikoristeilla tekoa.
Kynnet eivät taida olla luonnolliset, tai ainakin ne ovat päällystetty geelillä tai akryylillä.
cutepolish
 Söpöjä ja monipuolisia tutoriaaleja. Varsinkin hedelmäkynnet ovat oikeasti syötävän näköisiä, mutta ei kuitenkaan liian mutkikkaita kokeilla itse. 
Näissä on hyvin selkeästi selostettu puhe, jota on ilo kuunnella.
IHaveACpupcake
Todella hauskoja ja mielikuvituksellisia kynsiä. Tekijällä itsellään aika lyhyet kynnet ja silti mahtumaan äärettömästi mielikuvitusta niihin. Ihanan sarjakuvamaisia.
Love4nails
Yksi suurista suosikeistani. Ihanan selkeästi selostetut ohjeet ja selkeä kuvanlaatu. Nämä kynsimallit ovat mielestäni suurinosa helpoiten tehtävissä vähän pidempiin kynsiin. (runsaasti koristeellisia tippityylisiä malleja)
Nämä mallit ovat aika monimutkaisia, mutta niiden tekijä saa kaiken näyttämään vaan todella  nopealta ja helpolta.
Robin Moses Nail Art
Kynsimalleja niin lyhyisiinkin, kuin pitempiinkin kynsiin. Ihanan monipuolinen skaala vähän kaikkea perinteisestä nail art tyylistä, taidokkaisiin kynsimaalauksiin.
Pienenä miinuspuolena tekijän, joskus vähän korkea tai ylipirtsakka ääni.
tartofraises1Ihania, prinsessamaisia kynsiä! Monipuolisten tutoriaalien lisäksi myös testailua ja ohjeita, ihan kynsien peruslakkaamisesta lähtien. Tietenkin ranskaksi puhuttu, mutta selkeästä videokuvasta näkee kaiken. Itse tosin katson näitä äänettömänä ranskankielen ja välissä toivan amisteknojumputuksen takia.
Mutta näitä ei voi kun ihailla.
TotallyCoolNails
Todella söpöjä, sarjismaisia malleja lyhyisiinkin kynsiin. Nämä ovat oikeasti todella värikkäitä ja kekseliäitä, mutta videoita katsoessa kuitenkin huomaa miten yksinkertaisilla ideoilla jotkut ovatkin toteutettu. Plussaa varsinkin pokemon -ja lehmäkynsistä.

 Tässäpä näitä sitten olikin :)
Otan kyllä vinkkejä vastaan muidenkin youtube kynsitutoriaalilöydöistä!

2 kommenttia:

Tike kirjoitti...

Kiitos ihanasta postauksesta. Löysin taas monia uusia youtube käyttäjiä, joita en ole itse hoksannut etsiä.

Tässä vielä muutama lisää mikäli et ole näihin vielä törmännyt, ei ainakaan osunut silämään sun listauksesta:

http://www.youtube.com/user/3TanjaJ3

http://www.youtube.com/user/Miss80Million

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Kivaa että on hyötyä tästä :) Tanjan videoita olen katsellut, mutta Miss80Millioniin en ole vielä törmännyt! Pitää laittaa tilaukseen, kivoja lakkauksia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...