maanantai 3. tammikuuta 2011

tyttömäiset kynnet

Tänään en oikein keksinyt manikyyrin aihetta ja pyysin avokkia avittamaan. No tällä kertaa en saanut hienoja teemoja tai idiksiä, mutta ehdotti (varmaan päästessään tilanteesta nopeammin pois) käyttää leimasinlaatoista kuvaa, varrellisesta kukasta.
Vähän sotkuiseksi meni yritys, mutta ihan tyttömäisen kivat tuli.
Lakkoina: pinkki - Mavala Candy pink, violetti - Wet´n wild - Eggplant frost. Delia artin hopeaglitterraidat ja konadin erikoislakka white pearl, kuvioissa.

2 kommenttia:

S kirjoitti...

Hei, en tiedä oletko tietoinen, mutta ku vaihdoit blogisi urlin, ei google enää päivitä bloggeriin päivityksiäsi niin kuin se aiemmin on tehnyt. Eli periaatteessa jos urlia muuttaa, pitäisi lukijan poistaa vanha url listaltaan ja liittyä uuden urlin lukijaksi. En tiedä onko sille jotain helpompaakin tapaa, mutta ainakin itse olen joutunut tekemään näin joka kerta kun joku blogi on vaihtanut osoitettaan. (Mikä on myös syy siihen, etten ole vaihtanut omaa urliani, vaikka siellä se yksi ärsyttävä ylimääräinen the onkin).

(todellaupea)Layrä kirjoitti...

Arg :D auttaakohan se jos mä vaihdan takas vanhaan ja pidän vaan tän uuden nimen muuten.. kun en saanu mm. blogilistaankaan vaihdettua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...