keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Vihdoinkin se suoristusrauta..

Tänään sitten otin ihan päivän tarkotukseks hankkia suoristusrauta jostain halpakaupasta. Merkki oli jo selvä, eli Remingtonia lähdin hakemaan, koska siitä on itselläni parhaita testikokemuksia. Niin ja onhan mulla joskus joku ihan kurppanen rauta ollut vaihtopäänä kihartimeen, mutta silläpä ei paljoa voinut suoristella.. repi tukkaa, eikä tehonnut. Myöskään en ajatellut mihinkään superkapulaan tuhlata, sillä en oikein ole suoristajatyyppiä. Ehkä jos se olisi päivittäisessä käytössä tarpeen.
Tällaisen sitten sain ostettua: 
(jätin pakettikuvan suuremmaksi, jos joku haluaa klikata ja nähdä vaikkapa kuinka turvallinen se on!)
Löytyy myös portaaton lämpötilasäädin ihan. Onhan se kiva.

Kuitenkin...Jo ensitestin jälkeen oli selvää, että joo.. tämä todellakin suoristaa ja hyvin! Entäs kiharat? Niitä olen kokeillut tehdä kaverin suoristusraudalla, vahingossa onnistuin.
Pienen youtubeseikkailun jälkeen opin vähän tekniikkaa ja sain kokeiltua vähän erilaatuisia kiharoitakin.
Ompa tämä kyllä kätevä vehje ja täysin hintansa väärti!
(joo en meinaa pariloida naamaani tolla oikeasti).

Tuon kapistuksen hinta olikin muuten jännä juttu. Hyllyssä sille oli ilmoitettu hinnaksi 23,90€. Kassa antoi hinnaksi 30.00€ ja netissä sen hintapyynnöt keikkuivat reilun 40€:n tuntumassa. Sain sen sitten tietenkin sillä 23,90€:lla, koska kaupan moka oli se hyllyn väärä hinta. Ihan mukava juttu :)

tiistai 29. kesäkuuta 2010

Luomiväreilyä vaihteeksi

Ekaks pitää hehkuttaa, että tämä on jo 200. postaus!??! OMG! Aluksi kaavailin tänne väliin arvontaa, mutten ole saanut hankittua juuri niitä palkintoja, jotka haluan. Eli arvontaa kaavailen sitten elokuulle, jolloin on abaut blogin kaksivuotispäivä ja virallisesti oikeastaan varsinaisessa muodossaan vuosipäivä.

Toiseksi pitää hehkuttaa läheisen sekatavaramyymälän olemassaoloa. Poikkesin ensimmäistä kertaa ihan huviksi, ja kappas. Kynsitarroja 30snt arkki. Niitä piti hei ostaa muutama!
Jotenkin innostuin myös maalailemaan luomiani erikoisemmin pitkästä aikaa. Ei nyt mitään superlopputuloksia, mutta saimpa taas leikkiä mineraalimeikeillä :) Muullakin kun peigellä.
(alempiin kuviin häivytin vähän lisää ja siksi hieman erilaiset)
Vähän ennennähtyjä väriyhdistelmiä taas ;D ehkä huomenna jopa jo tulossa toisenlaista päivitystä.

maanantai 28. kesäkuuta 2010

Täydellinen vaaleansininen lakka

Pitkään olen halunnut vaaleansinistä cremetyylistä lakkaa. Sitten päätin lähteä hakemaan Sokokselta IsaDoran kesäkokoelman vaaleansinisen, johon jo kerran ihastuin. Sitä ei kuitenkaan ollut, mutta... löysin yhtä täydellisen Mini Coloramojen kesäkokoelmasta! Eikä maksanut kun 3,90€, eli onni onnettomuudessa.
Party Blue on nimeltään hän.
Sitten koristeltuna hieman rantatyylisiksi. Kiva muuten tuo nimettömän mutka :D ihan vahingossa tuli, mutta näyttää oikeastaan hienolta! Joskus ehkä sama jokaiseen kynteen.

keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Hologrammikynnet.

Tämä kirkas auringonpaiste on saanut innostumaan nyt niistä hologrammilakoista. Kesäaurinkohan tekee niistä kaikkein upeimmat. No.. tässä pari päivää pidin kynsissä ihan pelkkää Goshin Holographic -lakkaa.

Sitten teki mieli vaihtaa väriä. En kuitenkaan kyennyt päättämään mihin. Hologrammia kuitenkin halusin.
Päätin laittaa kaikkia.
(ylemmässä kuvassa vielä siistimistä vailla)

Ja näin käytinkin sitten kätevästi kaikkia kolmea omistamaani hololakkaa :P Tähän en sitten enää alkanutkaan lisäilemään mitään koristuksia kun en keksinyt. Ehkä hyvä niin.

sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Neonperhoskynnet

Näillä uusillä kynsillä ei ainakaan tarvitsisi käyttää heijastimia pimeässä :D
Alla kolmas China Glaze E-bay tilauksesta. Eli Yellow Polka Dot Bikini. Tästä väristä tykkään oikeasti.! Ihan yliviivaustussin värinen.
Levittyvyys oli yhtä huono Sun Worshiperin kanssa. Eli jäi ihme kökköjä ja sitten kaikkia ihme roskai takertui ja ne näkyvät kuvissakin... Tätä tarvittiin 6 kerrosta, jotta tulos oli tarpeeksi peittävä.
Jotenkin oli taas koristelumielialaa, ja tämä lakka sai kaveriksi mattakaverin samalta merkiltä. Ihanaisen Purple Panicin.
En käyttänyt päälyslakkaa lainkaan, jotta lakkojen himmeä pinta pysyisi. Enkä omista mattalakkaa.
Aika kesäiset nämä ovat :D

Sun Worshiper

Näitä China Glazen Pool Side Collectionin lakkoja ostin pari. En nyt tiedä, että kannattiko edes. Ainakaan tämä oranssinen Sun Worshiper ei ollut ihan sitä mitä odotin. Odotin siis hieman keltaisempaa lakkaa. Pullossa tämä on vielä ok, mutta jotenkin tummuu kynsissä.
Nämähän ovat siis kaikki aika mattapintaisia, eikä kovinkaan peittävää sorttia. Tätä laitoin peräti 4 tai 5 kerrosta kynsiin.
Koristeluintokin on jotenkin laantunut. Tilalle on tullut enemmän meikkailuintoa ja koko tämän viikon pitusen loman olen.. vain löhönnyt ja ... laiskotellut :D Välistä vähän shoppailtu.

keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Silmämeikinpohjustusmömmö -löytö =)

Testailin vähän niinkuin huviksi Sokoksella kaikkea. Sitten osuin kai aika uudelle Malu Wilz -hyllylle ja näin mielenkiintoisen purnukan. Kokeilin sitä ja siihen yhtä saman merkin luomiväriä. Mitäs mitäs.. oli illalla vielä ihan leviämättömänä kädessä, vaikka hiha oli käden päällä hangannut! Se oli sitten ostettava kotiin se pieni purkki.
Tämä kyseinen pohjustusaine on aika ihon väristä. Ainoastaan pientä hohdetta antava ja jokseenkin aluksi sormella sipaistuna.. no.. tehottoman oloinen.
Tässä kuitenkin esimerkkiä vähän.
'
Vas: Malu Wilz alla, Kesk: ei mitään, Oik: elf color stick

Eli mielestäni tuo mönjä tekee väristä todella intensiivisen.
Testasin pitoa myös hinkaamalla aika armottomasti kädellä:
Selvästi MW:llä pohjustettu näkyy vielä.

" Emotioneiden ja Sokosten yksinmyyntisarja Malu Wilz on laadukas saksalainen sarja ihonhoitosarja, joka on käytössä esimerkiksi Keski-Euroopassa ainoastaan kauneushoitoloissa. Malu Wilz on laadultaan erittäin hyvä, mutta kuitenkin kohtuuhintainen ihonhoitosarja. Sarja sijoittuu keskihintaluokkaan. Edullisimmat nuorten tuotteet maksavat alle 10 euroa, kun taas hemmottelevan, ylellisen kaviaarivoiteen hinta lähenee 50 euroa."

Saksalle jälleen isoo plussaa täältä <3 (tuo pohjustusaine oli jotain päälle 10€ muistaakseni)


Onko muilla kokemuksia tästä mulle ainakin uudesta jännästä merkistä? Oma kokemukseni on ainakin luomiväreistä ja tuosta pohjustuksesta, että ainakin ihan hyvä hinta-laatu-suhde.

tiistai 15. kesäkuuta 2010

Mistä on pienet ilot tehty?

Tässä taas pientä esimerkkiä siitä, kun riemastun jostain.. Aiheena tälläkertaa Gina Tricotin korvispakkaukset.

Nyt voin leikkiä näitä mätsäilyleikkejäni lisää. Olen siis hyvin laiska korvisten käyttäjä, aina jotkut hopeat napit vaan korvissa. Muutenkin pukeudun niin tylsästi, että nämä ovat jotenkin helppoja piristeitä.

Mutta noita pakkauksia meinaan varmaan ostaa vielä yhden. Ei vara venettä kaada.. ehheh.... :D
Tällä kertaa osui kohdalle tällainen riemu. Jes!

Kynsilakka, josta näin jo untakin!

...ja nyt se on täälä! Mulla! Nimittäin China Glazen Re-Fresh Mint!
Joo siis todellakin joskus näin unta, että minä sain tämän lakan. Sitten ajattelin pistää vähän tilausta E-bayhin ja tässä yksi tilatuista... ja odotetuimmista.
Se oli niin kaunis, etten hennonnut pilata sitä liioin koristeluin, mutta jotain kivaa niihin halusin. Siispä pientä kukkaa koristeeksi.
Nyt on iloinen mieli, enkä saa katsetta kynsistäni :) Tätä täydellistä, raikasta, vaaleaa minttua olen etsinyt.

maanantai 14. kesäkuuta 2010

Ihan eka Elf -tilaus.

Noniin. Tänään se sitten jo saapui. Elffit. Noin viikonverran kesti toimitus, eli ei paha. Lähinnä kuitenkin vain siveltimiä tilasin.
Sitten hieman epätarkoilla kuvilla esittelen siveltimet paremmin:
C-brush
Contour Brush
Concealer Brush
Sitten vielä tämä monitoimimömmö, eli All Over Color Stick.
Ihan mukava tuote! Ajattelin sitten luomien pohjustukseen, yhden vanhan H&M:n Hello Kitty paletin kanssa. Tietty myös uudet siveltimet testasin.
Mun mielestä tosi hyvin toimi toi väripuikko että siveltimet. Ihan siis höttöisen halpisluomivärinkin kanssa :) Noi on meinaan aika murenevia. 

Yhteenveto: kaikki toimii, niinkun pitääkin ja siveltimiä tulen ihan  varmana tilaamaan vielä pari!!

perjantai 11. kesäkuuta 2010

Blonds have more fun!?

Mut on hiuskriisi ajanut sitten ihan vieraalle maalle. Blondiuteen. Minä haluan olla blondi tämän kesän jälkeen! Ja aijon viettää blondina myös aikaa, sillä nyt on aineksiakin siihen ostettu.
Kertailempa vielä tässä lähiaikojen tukkahistoriaa...
Joskus toukokuun alussa tukka oli tämän värinen:
Sitten toukokuun lopulla tein yhden blondaavan värinpoiston, koska halusin vaaleammat ja oranssihtavammat hiukset. Vielä päälle luonnollisen tummanoranssi hiusväri (ja ihme myrmynaamakuva):
Sitten viimeviikkoon saakka olelin punaoranssipäisenä. Kunnes tuli vihdoin hankittua Liven Icy Blonde, jolla pääsin tähän saakka:
2 päivää sitten värjäsin vielä toisella Icy Blondella ja tein eilenaamulla tehohoidon Silver Maskilla:
Nonne. Tässä tilanteessa sitä sitten ollaan. Käytännössä olen jo aika hunajablondi.. tahdon kuitenkin kitkeä keltaisuuden pois. Sitä varten luulen tarvitsevani vielä ainakin yhden värjäyskerran jollain harmahtavalla värillä. Apunani minulla on kuitenkin nämä aineet:
Four Reasons -sarjan hopeashampoo (jota en ole vielä kertaakaan käyttänyt, huomenna sitten) ja color maskin silver väri.
Color mask oli kyllä aivan jumalallinen. Pidin sitä päässäni eilen aamusta peräti vartin ja pesin pois. Siinä todellakin on vaalentavia aineita, sillä se jätti yöpaitaan jälkiä. Lopputulos oli pehmoinen ja mukava.

Loppuun vielä ihkutusta Four Reasonsin pakkauksista. Ihania! Yksinkertaisia, mutta tyylikkäitä. Tekstejä lukiessa tulee hyvä mieli :)
Ainakin iso osa on tunnettujen biisien nimistä tai kertosäkeistöstä muovattuja. Elämän pieniä iloja! Olen kyllä varma, että harkitsen jätti Tigipullon loppumisen jälkeen seuraavaksi shampooksi tämän sarjan tuotteita. Tietenkin ensin koeajan tämän, mutta kehuja olen ainakin lukenut.

Mavalan kesälakkoja

Taas kerran heti alkuun inisen, kuinka olen päästänyt kunnet huonoon kuntoon.. syytän taas kerran töitä. Mutta kyllä nämä lakkojen värit selviävät kuvista. Nimittäin kotiini löysi nyt elämäni ekat Mavalan värilakat. Se kesäkokoelma oli vain niin herkullinen! Niin mun värisiä kaikki :)
Ostin samantein 3, koska Kicksissä oli tarjous 3 kahden hinnalla.. ja olen näissä asioissa vähän heikko..
Sitten voisin aloittaa omalla henk koht suosikillani. Ihanalla Candy Pinkillä! Tykkään ihan hulluna fluorityyppisestä hohdosta.
Jatkan muhkealla omintakeisella Volcanic Orangella. Tässä on jännän värinen hohto, joka tekee tästä oranssiksi aika jännän. En tiedä selviääkö se kuvista.
Viimeisinä kaikkein pettymyksellisin Flashy Violet. Siinä ei niinkun ole yhtään violettia! Ei varmana :D Odotin nimestänsä johtuen violettia flashia ja koitin sitten vähän joka valossa käännellä kynsiä.. mutta ei.. Vähän saman värinen lakka kun Natural Coden Drama Queen, mutta vaaleampi. Ei tämä siis ruma väri ole.. odotin vain jotain enemmän.

Kaikenkaikkiaan todella ihania värejä. Pakko kuitenkin hieman purnata, sillä lakat pysyivät minulla todella huonosti. Maksimissaan yhden vuorokauden siedettävinä..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...