tiistai 16. maaliskuuta 2010

Kaikki meikit ja kynsilakat!

 Okei. Mun on jo pitkään pitänyt jotenkin organisoida meikkini ja kuvata ne kokonaisuudessaan ja vaikka mitä. Ensinnäkin mulla on ollut aina mitä surkein säilytyspaikka niille. Nimittäin rottinkikori.


Kynsilakoille ja meikeille, molemmille samanlaiset. Penkominen yhtä **** touhua ja kaikki piti aina tyhjentää, jotta löytää sen mitä etsii. 
Kuvassa oleva koppa on btw lakkojensäilytyskoppa. Meikkikoppa on sen jatkuvasta riepottelusta kärsinyt kovin ja rispaantunut aika hajalle.

Tässä pari päivää sitten kävi kuitenki onnettomuus, joka oli piste iin päälle, jotta aloin tekemään tälle ongelmalle jotain.


Surkea kuva, mutta tajuatte varmaan mitä tapahtui. Tuota musta&valkoinen lumenen luomariduo mutua oli sitten joka paikassa. Kivasti valkoista mustissa lakanoissa ja musta sotki valkoiset pussilakanat. (meikkaan aina aamuisin sängyssä telkkaria katsellen.)

Tänään sitten tein järkiostoksen (josta haaveilin jo vuosi sitten) ja hankin meikeilleni tämän:


Ei järin naisellinen, mutta järkevä, edullinen (12€) ja voinhan maalata vaikka söpöjä kukkia siihen! Keltainen on kyllä kiva väri :)
Samalla sitten ajattelin koota abaut kaikki ripotellen olevat meikitkin siihen. Voin heti kertoa, että tulee heti mieleen 1 huulirasva, 1 kajaali ja 1 huulikiilto, ja pari sivellintä jotka on jossain käsilaukkujen uumenissa... hrr.. olen oikeasti maailman paras kylväjä meikkijutuissa. Laukkuihin katoaa aina kaikki.


Tänne järjestellessäni tapahtui jännä efekti. Meikit näyttivät lisääntyneen ja lakat vähentyneen koppasiirroksesta. Lakkoja oli siis ennen piripintaan ja meikkejä vähemmän.. koppan kokoon nähden siis.


Sisältöä photoshopattuna kivaan kahden kollaasiin. Ei mulla siis koskaan mitään järkkyjä määriä olekaan ollut meikkejä, mutta kavereiden mielestä paljon.. mun mielestä niitä on sopivasti (kun tämä pakki joskus tursuaa niitä yli, niin sitten alan huolestua).
Pakko myös mainita, että tuo pakin tila jatkuu jännästi sivuille ja alatila + 2 lokeroa jää piiloon. Esim värilakkoja on n.32-35 ja koristelulakkoja (valkokorkkiset) on 24kpl. Vähän hämäävä kuvaussuunta vain.


Vielä loppuun muut kynsijutut. Ne on siis tässä työpöydän edessä.. vasemmalla pari kovettavaa lakkaa ja pari Mavadrytä. Keskellä Konadvälineet, viilat, strassit jne ja oikealla konad erikoislakat. Niitä on 9kpl.

Tässäpä ne sitten :) Joskus jo aikoja sitten joku pyyteli postausta ja nyt vasta sain aikaiseksi.

4 kommenttia:

Sagu kirjoitti...

Vau! Siinä on fiksu ja kätevä ratkaisu :) Munkin pitäisi tehdä jotain tälle kokoelmalleni, meikkien virallinen säilytyspaikka on kaksi lipaston laatikkoa (ja melkoinen määrä tavaraa on myös jotenkin mystisesti levittäytynyt työpöydälle, jonka ääressä meikkaan).

Laura kirjoitti...

Mulla oli kans vähän ympäriinsä näitä.. eihän ne tietty pysy tossa kauaa, mutta eipä tarvi enää penkoa kamalasti :D

Panda kirjoitti...

Haa samanlainen meikkauspeili :)! Onko sinulla tuo keskimmäinen jalka sellainen hieman hutera vai onko minulle sattunut vain huonojalkainen yksilö? Pysyy kyllä pystyssä jne mutta on vähän sellainen ei niiiin tukeva.

En muuten nähnyt missään sähköpostiosoitettasi mutta vastasin tuonne kynsilakkamerkintääni :)!

Laura kirjoitti...

On se jalka paikoillaan ihan ok, mutta löystyy heti kun sen ottaa käteen tms.. Taitaa olla aika yleinen meikkauspeili!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...