sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Keväisiä värejä ja tuoksuja

Eilen sain itselleni kauan odotetu pari ihanaa juttua.
Uusi tuttavuus niistä on tämä Models Ownin kynsilakka, Lemon Meringue. Ihana..

 
 

Tänään oli myös pikkuveljien synttärillä keltasta meikkiä. Ei nyt ihan mätsäävää, mutta kivan aurinkoinen yhdistelmä:

 

Eilen oli myöskin ihanaa kun toivuin hieman nuhakuumeestani ja pääsin hajukauppaan (The Body Shop). Sillä kaupalla on mulle tuotteiden lisäksi myös tunnearvoa lapsuudenmuistojen takia. Pienenä kävin sielä aina äitini mukana ja sillävälin kun äite teki ostoksia, minä kävin AINA jokaisen hedelmän tai eläimen muotoisen saippuan läpi ja haistelin ne. Niin ja kylpykuulat! (plus muita tuotteita) Yleensä sain valita vielä kuulia tai saippuan mukaan. 

Tykkään vieläkin käydä ihan vain haistelemassa sielä. Nyt ostin kuitenkin vain kauan kaipaamaani hamppursvaa, josta olen ollut erossa jo kohta 3kk.. 
..sekä yhdensuihkugeelin, joka on yksi parhaista hajukaupan hajuista. Satsuma.. yhdistän senkin tuoksun aina lapsuuteen ja oli nyt ihana omistaa sellainen ainakin seitsemään vuoteen. Että rakastan tätä.


Sitten äiteltä sain yhden (muiden ihmisten mielestä oudoimman) lempi suihkugeelituoksuistani. Halpaketjujen Family Fresh (jolla on muuten muitakin hyviä tuoksuja) lasten suihkugeeli, joka tuoksuu tooosi voimakkaan tuttirfuttipurkalta! Jos olette tämän tuoksun ystäviä, käykääs nuuhkimassa tämän näköistä pakkausta:

 

Ps: tuttifruttiputelissa on pimeässä hohtavia yksityiskohtia etiketissä :D

Tosiaan, voisin viettää koko päivän vain sniffaillen ylläolevia tuoksuja. Että on suihkussa käyminen taas hauskaa!

6 kommenttia:

Kukkahattuneiti kirjoitti...

Tuoksumuisti on ihana asia :) Miten voikaan yhdistää tuoksuja ja muistoja niin tarkkaan toisiinsa. Ja mimmoinen voimavara lempisuihkusaippua osaakaan olla <3

Laura kirjoitti...

Sanos muuta, sitten on ihanaa kun on sellanen kauppa kun TBS, että pitää samoja tuoksuja valikoimissaan <3

Sagu kirjoitti...

No on kyllä ihana väri! Tosi keväinen :)

Hahaa, mulla on ihan samanlaisia lapsuudenmuistoja Body Shopista, ja kyllä, käyn siellä vieläkin haistelemassa :D Suihkugeelit on mahtavia, mulla on Mango ja Green Apple.

Laura kirjoitti...

Oo... Green Apple.. se onkin ehdottomasti hankittava, kun oon lätränny tuttifrutit sun muut loppuun :D Rakastan myös vihreän omenan tuoksua..

Sagu kirjoitti...

Laura: Se on kyllä ihana tuoksu, vaikka mulla tulee kyllä mieleen myös vähän tiskiaine, vessanpesuaine ja muut vastaavat mitä saa omenantuoksuisena :D Tuota satsumaa voisinkin kokeilla seuraavaksi!

Laura kirjoitti...

Auts :D no pitää sit haistella kunnolla enennku ostaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...