torstai 18. maaliskuuta 2010

Uusia värikkäitä lakkoja perheeseen.

Mun lakkavalinnat ja himot jaksaa yllättää muakin. Nämä uudet lakat poikkeavat kaikki varmaan entisistä, ja ainakin kaikki vierekkäin näyttävät aikas kirkkailta.
Ostolakossa blogista pidetyssä meikkikirppiksestä kaappasin hyeenan lailla omat suosikkini ja eilen vähintäänkin yhtä rajusti Sokoksen 3+1 päiviltä oman ihanan löytöni.

Sexy, Omenapiiras (nämä on sieltä meikkikirppikseltä) ja Orange Drops

En tosiaan eilen edes muistanut tätä Sokoksen helvetillistä päivää kun sinne menin koulun jälkeen. Sitten ajattlin, kun sinne olin kerran kinkenyt sisälle, niin kävästäämpäs kosmetiikkapuolella tsekkailemassa lakkoja. Mitään muita kynsilakkatarjouksia ei kai ollut, kun Lumenen ihan tylsiä värejä. Sitten.. löysin pari Goshin lootaa, missä oli luomivärejä. Niiden alla oli vielä 1 kori... raotin hieman luomivärikoria ja aaaah! Sielä oli kymmenittäin kivoimpia oransseja lakkoja, mitä olen hetkeen nähnyt! Kiva, että alessa oli  joku kiva väri tälläkertaa, kun yleensä ne on tosi masentavia. Pitää mennä vielä tsekkaileen huomenna oliskos tullut muutakin väriä aleen.

Orange Drops

Nyt odotan innolla iltaa, että saan laittaa tuota China Glazen Sexyä! On muuten juuri sellainen punainen, mitä olen jo melkein puolivuotta etsinyt. Livenä paljon hienompi, kun osasin odottaa! Mutta nyt lähden hiomaan seiniä ja aloittelemaan pientä pintaremppaa.. Adios!

2 kommenttia:

S kirjoitti...

Ostin tuon saman GOSHin eilen. Sokos on kiva kun se aina niillä on aleissa ainakin joku GOSHin lakka :D

Laura kirjoitti...

Mulla pääs oleen jo hyvin pitkä tauko Goshin lakoissa kun tuntu ettei niitä ollu millään tarjouksessa ollu ainakaan vuoteen täälä! Paitsi 3+1 päivinä syksyllä... Pakko alkaa kärkkymään enemmän :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...