tiistai 9. maaliskuuta 2010

.. kun tiikeri raapaisee...

Aloin sitten maalailemaan jotain elukanraitoja vanhoihin lakkoihini ja päässä alkoi soida hienosti "Kuuntelen Tomppaa". Ei hyvä.
Alla siis parisen päivä vanha Models Ownin Lemon Meringue. Kuva muuten vaihteeksi hieman sumea. Makrotoiminto temppuilee jälleen.. se iskee aina hiljaa.

 

Ihan kelpo piristys, kun en jaksanut lakkailla kokonaan uusia lakkoja huomiseksi.. Sitäpaitsi en osaa käyttää samaa lakkaa kahdesti peräkkäin, joten hyvä syy olla pidempään vaaleankeltaisissa!

Eiliseen postaukseen hieman lisää muuten vielä. Tongin lisää kassia, jonka sain äiteltä ja sielähän oli sitten vielä hiuksiin jätettävä kiiltosuihke. Saatu siis alunperin laivalta kaupanpääliseksi ja ei toiminut äitellä toivotulla tavalla, joten pakkasi sitten tämän ylläripylläriksi mukaan (plus n. 25 näytepakkausta kaikkea :D ).Kokeilin tätä joskus syksyllä ja ite ainakin tykkäsin. Tosin tämä ei ole ehkä yhtä hyvä kun Nivean Diamond Gloss. Plussia kuitenkin verrattaen Niveaan: parempi haju ja sprayataan kuivaan tukkaan. Niveahan ruiskutetaan kosteaan tukkaan ja mulla tulee siksi aika harvoin käytettyä sitä. Tai siis kai se olisi ihan sama laittaa sitä illalla ja olisi sitten aamulla kiiltävä tukka? Ei toimi mun ajatukset vaan ihan niin. Tätä on helppo lykätä päähän kun uloslähtemisen hetki on jo käsillä.

Sitten jotenkin kivoja nuo The Body Shopin näytteet (jee.. lisää näytteitä.. teen niistä vielä postauksen). Tosiaan, olin kaupassa tutkaillut myös hieman vartalovoipurkkeja, mutta jouduin rahatilanteen takia jättämään ne hyllyyn. Kassalla sain kuitenkin 2 vartalovoinäytettä. Ihan mukavaa :)

 

En ole vielä näytä haistellut, kun flunssan takia on nenä vielä vähän tukossa. Odotankin nenän paranemista, että pääsen nauttimaan näiden lisäksi täysin siemauksin myös uusista suihkugeeleistä.

Ovatko siis näytteet päivän ehdoton piristys, vai nurkkiin kerääntyvä kauhu? 

Itselläni on ainakin lehtien mukana tulevat näytteet tuo jälkinmäinen :D

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

miulla on toi mango body butter :D Jättää ihan aika rasvaseks pitkäkskii aikaa .. : (

Laura kirjoitti...

No hyvä että sain näistä testerit, niin ei tarvi 20€ purkin kanssa tuskailla sitten :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...