maanantai 15. maaliskuuta 2010

Neutraaleja värejä ja rusetteja

Ensiksi esittelen päivän kynnet. Mulla on joku iso ongelma saada juttuja suoraan :/ Oli ne sitten reunakuvia tai jotain esittävää. Ihan hirmu vaikeaa mulle. Tein näistäkin varmaan kaikki kahteen kertaan uusiksi ja mietin, että laitanko ollenkaan esille mutta.. tulkoot :)

Ja näillä välineillä:

Sitten meikkikin oli suhteellisen neutraali. Mennäaikojen H&M Betty Boop paletilla tämä.  En viitsinyt mitään sateenkaariköntsää tehdä, kun olin menossa edustavana pyytämään itselleni työtä. Vielä lisättäköön, että näyttää ihan hyvältä mahiksilta ;)
(hienolla ilmeillä taas)


Sitten tähän päivään. Oli ihan mukava päivä ja sain itseni kanssa puuhailla, kävellä ja leikkiä turistia. Eli olin tekemättä mitään hyödyllistä. Päivän aloitin kävellen hienossa auringonpaisteessa hakemaan sitä työtä ja sen jälkeen palailin keskustaan räpsimään hieman kuvia ja nauttimaan omasta kotiseudusta.

Kävelin ja ihastelin Ojakatua. Liikkeet (Super Mukava, Vintage garden) ja vohvelikahvilan jätin seuraavalle kerralle herkuksi.  Niihin on päästävä tutustumaan ihan omalla ajallaan. Miljööstä nautin kuitenkin. Kumpa Ojakatu ei olisi niin lyhyt... kumpa Tampereella olisi ainakin 100 Ojakatua!

Sitten käveleskelin ja nautiskelin kylän kauneimmalla sillalla, katsoen omaa lempimaisemaani..
.. Tampereen omaa kansallismaisemaa! Tästä piirtyy kaupungin siluetti kivasti.
Tästä jatkoikin vain matkaani Siperiaan kahvittelemaan ja lukemaan lehtiä ainakin tunniksi.. tylsyys on joskus kivaa, mutta Kafe Mocha hyvää ;)

Kahvittelun jälkeen sitten lähdinkin poikakaverin kanssa ostoksille. Thaikaupasta paljon riisiä, Anttilasta pari juttua ja kirppiksillä pyörimistä. Onneksi löysin Ilona Sopista pari oikein ihanaa juttua. Niistä voisinkin huomenna kertoilla paremmin ;)

5 kommenttia:

Sipuli kirjoitti...

Ihanat kynnet! Ihan mun tyyliset melkeimpä. :)

Tampere, Tampere tahdon laulaa sulle. Kun kotikaupunkin kallis olet mulle. <3

(Miksi onnistun aina kuullostamaan ihan typerältä kommentoidessani blogikirjoituksiasi?:D)

Laura kirjoitti...

Kiitos :D Ja etkä sä nyt typerältä kuulosta.. kaikki kommentit on kivoja! Mut ootko säkin sit tampereelta, vai tykkäätkö muuten vaan?

Anonyymi kirjoitti...

Juu, Tampereelta kotoisin. :)

Sipuli kirjoitti...

(viisaana ihmisenä pistin itseni vahingossa anonyymiksi, minun kirjoittama siis tuo äskeinen kommentti:D)

Laura kirjoitti...

Joo, kyllä mä vähän päättelin, että olisit sinä :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...