maanantai 22. marraskuuta 2010

Kamerasähläystä ja iloisia uutisia

Ihan alkuun itseäni kovin paljon ilahduttanut uutinen. Facebookin Inglot yhteisö pykäsi juuri seuraavanlaisen statuspäivityksen "Tervehdys Tampere! Nyt INGLOT myös Kauneuskeskus Meicoksessa Hämeenkadulla!Avoinna ma-to klo 9-18, pe klo 10-17, sekä la 9-15. Come and play with colours!"

Niin.. en mä siitä olekkaan yhtään sen enempää innoissani että ajattelin mennä sinne jo huomenna kokoamaan elämäni toisen freedompalettini. Rakastuin kesällä ostamaani niin paljon, että sen jälkeen olen käyttänyt sitä lähes kaikissa arkimeikeissä ja muutenvaan jotain niistä napeista ehkä 80% meikeistäni.  Nyt hakusessa on satiininen vaalea maitokahvin ruskea nappi ja jotain värikästä. 


Sitten tosiaan niihin kuviin, mitkä sain meikistäni pienen kamerasähellyksen jälkeen. Ensiksi otin kamalasti kuvia ja kaikki olivat täysin ylivalottuneita ja ylikontrastisia. Mietin että ei tuo tänään paistanut aurinko nyt enää niin voimakas voinut olla kun se oli ehtinyt jo hieman laskeakkin. Sitten älysin tarkistaa.. jaahas, on sitten valotukset kamerassa ollu vähän plussilla. No ei kun uudet kuvat. Koneelle siirrettyäni ne olivat ihan sairaan rakeisia ja muistin että niin.. kuvasin viikonloppuna eläväistä koiraa ja ISO arvo oli 1600!! Kolma yritys.. huomasin että unohdin laittaa ripsarin. 


Kuitenkin ehdin vielä luonnonvalolla saamaan ihan ok kuvat, mutta en montaa jaksanut sitten räpsiä.. Ihmettelen syvästi etteivät patterit loppuneet kamerasta tässävaiheessa kesken :D


Tosiaan tätä meikkiä loihdin vähän talven juhlien hengessä, eli pikkujouluihin tai uudenvuoden viettämiseen.

En tiedä miten tuo "piste iin päälle" huulikiilto erottuu, mutta kultashimmeristä Sally Hansenin huulikiiltoa laitoin. 
Tässä sitten niillä 1600 ja extravalotuksilla otettu kuva käyttämistäni meikeistä: 

7 kommenttia:

SuperHotFemale kirjoitti...

Wow, kiitos tästä Inglot-uutisesta! Saatetaan törmätä siellä huomenna. :D

Crayon kirjoitti...

Kui mä olin ihan varma et olin sun blogin lukija ollu jo nii kauan, kun oon google-tilin omistanu? :D Nyt vast ku tulin taas vakoilee, tajusin etten oo. :D No, ei se mitää, oon silti käyny säännöllisesti vakoilees.

Pakko sanoo viel, et ihanaa ku joku osaa käyttää luomivärei. Vaiks värit on räikei, saat näyttää ne luonnollisilt. Pitäis varmaa iteki alkaa opetella käyttää niit, ku tuolt laatikost löytyy varmaa kolmeekymment eri sävyy luomivärei... :D

Laura kirjoitti...

SuperHotFemale: Toivottavasti ne on varautunu meikkifriikkien hyökkäykseen ;)

Crayon: noo, sitä sattuu välillä :D Mutta kiitos.. Jotenkin voimakas tai räikee meikki on mulle se omin juttu kun muuten mun naamassa ei oo mitään eloa, vaan on semmonen kuminen pallo.. Rohkeesti käyttämään vaan :) Yhden sävyn meikitkin on tosi kauniita ja helppoja.. joku shokkiväri ;)

MaijuS kirjoitti...

Hitsi, kävin tänään ja kannattaa mennä kasaamaan palettia vasta parin viikon päästä :( Yhden yksittäisen napin ostin ja niissäkin oli värit aika rajoitettuja.

Laura kirjoitti...

Maiju: niin ettei sielä oltais purettu/saatu vielä kaikkia ? Kuitenkin tulossa lisää? Kerro kaikki :D Epäilin jo aluksi että olis suppeat valikoimat kun toi piste on sielä Meicoksessa, eikä omana liikkeenään..

H kirjoitti...

Tosi nätti toi huulikiilto!

Laura kirjoitti...

H: Kiitos ja hyvä että se näkyi edes jonkunverran :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...