keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Ostoksia seppälässä

Seppälästä löyty eilen kivaisia pikkujuttuja. Uusittu Wet´n Wildin hylly houkutteli ostamaan ainakin luomivärejä. Uudet lakatkin olivat ihan kivoja.. ainoastaan yksi todella hieno löytyi, mutta onhan se parempi kun viis "ihan hienoa" ;)

Lakka on nimeltänsä Eggplant Frost. Nimensä mukaan siis frosti ja munakoison värinen :D Lisänä vielä sininen "fluorimainen" hohto (käytän tietynlaisesta sinisestä "flashistä" termiä fluorimainen.. en tiedä onko se oikea, mutta olen sitä käyttänyt. Yleensä tätä ilmenee pinkeissä lakoissa ja olen tälle kyseiselle asialla erittäin perso.. erittäin.. Tiedän myös että fluoresenssi on tietty UV valossa hohtava sininen valo ;))

 Tässä ensin lampunvalossa:
Ja päivänvalossa..
Pakko sanoa että kaikinpuolin kiva lakka. Pinta kuivuu ihmeellisen nopeasti kosketuskuivaksi ja tulee todella kiiltävä pinta. Vähän kun olisi laittanut pikakuivattavaa päälle. Ennen nukkumaanmenoa siis lakkasin, eikä aamulla ollut lainkaan kangaspainautumia.
Ebayssä ihastuin tällaisiin pitsisiin kuvioihin. Aivan ihania! Käytössä kuitenkin miinusta tulee mitoituksesta. Aluksi olin iloinen kun tästä saa itse leikata sopivat pätkät kun itelläni on todella kapeat kynnet. Ajattelin yhden pötkön riittävän kynnelle ja jokaistahan on arkissa 2. No.. edes mun minikynsillä ei riittänyt yksi, tiukille meni neljässä sormessa ja peukalolle ei riittänyt yhtään :/ Erittäin tyhmää, sillä juuri kynsien kärkiin tai poikittain minä kuvittelin nämä sijoittavani.
Oma, vähän epäonnistunut kyhäelmäni.

Seppälässä oli kyllä muutakin kivaa. Nimittäin kivoja koruja tarjouksessa! Yleensä alekorut kaikkialla ovat sen näköisiäkin etteivät kelpaa kenellekkään.. muutamia löytöjä toki, mutta..
Mutta nämä ovat niiin sulokkaita! Näitä oli eri värisiä, myös jätskitötterön muotoisia ja kaulakoruja. Kaulakoruissa ei vain ollut lintukuviota, niin en ostanut. Muutenkin oli toisenlaisiakin kivaisia lintuja. Sellaisia läpinäkyviä. Hintaa 2€.

Toinenkin asia oli pakko ostaa.. korostan sanaa PAKKO, sillä tällaisia korviksia olen oikeasti halunnut jo 4 vuotta ja olen empin kuvastosta niitä kuolannut. En koskaan ole raaskinut vain tilata. No nyt.. Seppälään oli tullut ihan samanlaisia ja vielä tuplapakkauksessa!!
Oikeasti tummempien ja vaaleampien välillä on vähän suurempi ero. Mutta on ne nyt niin hienot.. onneks en tilannu empistä kalliimmalla ja maksanu isoja postareita (tietty olisin nyt siihen pakettiin muutakin ängennyt). Tämä setti maksoi kuitenkin vain 6€ ja olen nyt onnellinen.

Alan siis seppäläistyä. Sieltä nyt tekee vaan kivoja pikkulöytöjä useasti. Kuitenkin olen katkera, ettei niitä Sinful colorssin lakkoja oikein enää ole.. ainakaan Tampereen keskustan Seppälöissä enää yhtään :( Jos lähtee jouluks Iisalmeen niin löytysköhän sieltä vielä? Kesällä muistaaksen vielä oli :D

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Oisko vähän Galaxy Girl mielessä tehty toi, on meinaan sävymaailma ihan sama. Glitteri toki puuttuu.

Laura kirjoitti...

Joo, mutta ei kyllä yhtään haittaa että sellasen sai seppälästä, koska mä oon sitä Orlyn lakkaa kattellu "sillä silmällä" kauan.

Lotta kirjoitti...

Ihanat noi korvikset, ostinn kaverille seppälän alesta just samanlaiset mut valkoset, ja siitä alehinnasta oli viel 70% pois (:

Laura kirjoitti...

Lotta: oli kyllä ihme kun tollasia oli kerrankin tarjouksessa.. :P yleensä ne ei oo kovin hienoja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...