perjantai 19. marraskuuta 2010

Liian aikainen herääminen ja päivän kynnet.

Jopas tässä nyt ollaankin aikaisin hereillä. Itseasiassa heräsin jo tunti sitten.
Voin myös ilmottaa että tuo uusi Photobucketin järjestelmä on ihan karmivan tönkkö. Mun pitää avata kuvat erikseen että saan sen osotteen kopsattua.
Mutta tässä tutkin Sokoksen sivuja ja huomasin että he avaavat tässä oman kauneuden nettikaupan. Tuola on myös kotiinkuljetus!! Ei enää koskaan tarvis nousta minnekkään ja kävellä.. Okei lähinnä vitsi, mutta ilmoituksena niille joilla ei ole Sokosta tai Emotionia lähellä..

Sitten ne kynnet:
Lakkoina Lumenen Uusikuu (alla) ja Sametin kosketus (tippi)
Nyt jatkan ruisnappien mutustelua ja rupean meikkaamaan...

2 kommenttia:

Panda kirjoitti...

Joo minä kauhistelin muuttunutta photobuckettia myös eilen, kamala! Ja argh kaikki härpäkkeet ovat siirtyneet oikeaan kulmaan ja se näyttää ja tuntuu niin epäloogiselta.

Ei minun tarvitse ainakaan avata kuvia erikseen vaan viedä kursori kuvan päälle ja sitten siitä avautuu ne kopsattavat linkit alapuolelle, samalla tavalla kuin aikaisemmassa versiossa :)?

Laura kirjoitti...

Mulla ei tässäkään toimi se automaattinen copy.. vanhassa ei edes tullut sitä, tässä tulee muttei kuitenkaan kopioi sitä.. ja jos hiirellä koittaa "kopioi/liitä" niin tässä se kenttä ehtii häipyä silleen jännästi ettei se kerkiä kopsaamaan. No.. tänään ei sitten toiminut enää Ctrl+C:kään!!! :D Eilen se toimi sentään

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...