keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Vanhaa asiaa + Lidlin kosmetiikkapohdintaa #2

Pyysin siis jo joskus ELOKUUSSA kirjottamaan vaikka parannus/toive-ehdotuksia arvontaanosallistumisviestiin, jos ei muuta keksi. Lupasin myös muistaakseni purkaa tämän heti kisan jälkeen. (hups).

Myöskin tahdon kiittää niistä kaikista kommenteista.

No. Tutoriaaleja toivottiin siis kovin ja tavaraa myyntiin ja ja.. Kyllä, tarkoitus olisi keksiä joitakin tutoriaaleja ja ottaa esimerkiksi näistä lyhyistä kynsistä ilo irti ja kehitellä lyhyiden kynsien tutoriaalit jos osaan.
Kynsijuttuja myöskin voisi laittaa joskus vielä myyntiin, mutta ei nyt ihan heti.

Mites olisi sitten perään toinen unohtunut juttu. Lidlin kosmetiikan pohdintaa näin omasta epäammattilaismaisesta näkökulmastani. Viimeksi kävin läpi siis kausituotteena olleet ekotuotteet. (osa 1)

Naamarasvoja:

Ensin kiireellä ostin tuon Anti Wrinkle -rasvan kun sillä hetkellä ei kaupassa muuta ollut. Myöhemmin ostin kaveriksi tavallisen version. Tuota ryppyversiota tykkään iltaisin sutia naamalle ja aamulla on iho ihanan pehmoinen. Saman tekee myös tavallinen versio, mutta rasva alkaa kuoriutumaan pieninä nutusina kasvoilta rasvan laiton jälkeen. Ikäänkuin vanhaa nahkaa, mutta tämä tekee sen naamankuorinnan jälkeenkin.  Empä varmaan näiden puteleiden jälkeen osta uusiksi silti kumpaakaan hajun takia.

Nämä naamanpuhdistusaineet ovat itseasiassa miespuoleisen puoliskoni ja päätin vähän kokeilla.
Puhdistusmaito tuntuu samalta kun  veteen lantrattu halpa vartalovoide, enkä huomannut sen viikon aikana tekevän mitään.
Tuo geeli taas on kumman kiva tuote! Siinä on lidlin tuotteista ehdottomasti ihanin tuoksukin. Kiva hieman hedelmäinen, ei ollenkaan.. .Saksalainen tuoksu! Tämä tuntuu vähän samalta kun Nivea Oxygen geeli, mutta ei kuivata niin paljoa ja tuoksuu paremmalta. Voisin ehkä hankkia itsellenikin tämän..


(ensimmäinen ja toinen läiskä molemmat erikseen ja kolmas iso on sekoitus molempia)
Väripuolelta ainoa on tämä korallin (luonnossa oikeasti lämpimän korallisempi, eikä lohen värinen) värinen poskipuna. Tästä olen oikeasti tykännyt ja nykyään tuotteesta näkyy tuota pohjaakin jo melkein. Pakkauksessa tulleella siveltimellä ei vaan tee oikein mitään. En ole poskipunahifistelijä, joten tämä on loistava päivittäiseen käyttöön.

Vanulaput nyt mitään kosmetiikkaa ole, mutta liittyy tiiviisti aiheeseen, joten tämäkin tänne. Itse olen näihin totaalisen koukussa. Näissä on kuvioitu puoli ja sileä puoli, ja puoliskot pyvyvät hyvin yhdessä. Mulla on AINA yks paketti kynsille kynsitarvikkeissa ja toinen kylppärissä meikin putsaukseen. Aina välillä ostan satunnaisia merkkejä satunnaisista kaupoista, mutta näitä olen käyttänyt jo ainakin 6 vuotta ja näihin aina palaan.

Kuvaa minulla ei ole, mutta mainitsen Isree kynsilakanpoistoaineenkin, jota olen useamman pullon käyttänyt. Käyttäisin vieläkin, mutta en uskalla enää käyttää kun Dependin vihreää, sillä kynteni ovat oikeasti vaikeat. Mutta tuo Isree on suhteellisen hellävarainen ja edullinen joten Konadeille vielä käytän tätä ihan tottumuksesta,  itseä miellyttävästä purkista ja ei niin voimakkaasta hajusta johtuen.. Plussana tippa-aukko pullonsuussa, ettei aine pääse haihtumaan koristelujen aikana heti. Pirkka kynsilakanpuhdistusainepurkki on sitten hyvä esimerkki suurella suuaukolla varustetusta purkista.. sellainen ei toimi mulla, koska huljuttelen sitä minne sattuun.

Tällaisia kokeiluita siis on Lidlin puolelta tullut tehtyä Osa täysiä susia ja pari helmeä seassa. Näitä sentään halpojen hintojen vuoksi raaskii kokeilla

Lisänä olen kuullut monta kehua tämän puljun kynsilakkojen ranskissetistä! Tulispa  niitä vielä niin pääsis kokeilemaan ;)

5 kommenttia:

Nunnu kirjoitti...

aaaa, minäkin rakastan just noita vanulappuja! Lähes kaikki muut mitä oon testannu on huonoja! Mutta nuo on niin hyviä ja niitä on paljon!

leben kirjoitti...

Itse tykkään myös Lidlin vanulapuista ja niiden takia sinne raahaudunkin. Edullinenkin voi olla hyvää.. :)

Laura kirjoitti...

Virallinen Lidlin vanulappufanikerho :D
On ne kyllä mukavan jämäköita. Tosin nykyään jää pikkusen helpommin vaan toinen puolisko käteen paketista ottaesta kun ennen! Jotenkin ne uusi niitä kun se pintakuviokin muuttui.. ehkä vuosi sitten.

Tiikeriankka kirjoitti...

Itse kokeilin sitä Lidlin hunaja käsirasvaa, enkä kamalasta tykännyt. Se muka imeytyy, ja sitten kun pesee kädet, vaikka vasta tunninkin päästä niin tuntee kuinka se rasvakerros liukenee siitä pois ja kädet ei sen jälkeen enää olekkaan pehmeän tuntuiset. :/ Mutta en sitten tiedä, voihan ne muut rasvat olla parempia kuin se hunajasysteemi :) Itse ei vaan uskalla enää kokeilla, mutta siinä olisi ainakin yhtä ihmistä kiinnostava blogipostaus, jos itse uskallat kokeilla ;D Hintakaan ei niittä päätä tainnut huimata...

Laura kirjoitti...

Kyllähän mulla on kokoajan joku edullisempi ja hyvä käsirasva haussa, joten vois tota kokeilla. Olisin varmaan ostanukkin, mutten oo nähny noita missään :p Mullakun on BS:n hamppurasva toistaseks ainoo josta tykkään..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...