torstai 7. lokakuuta 2010

Mietiskelyä LIdlin kosmetiikasta. Osa 1.

Täälä joku joskus toivoi, että kertoisin vähän kokemuksiani Lidlin kosmetiikasta. Itseasiassa mun on ollut tarkoituskin aika pitkään. Ajattelin vain, ettei mulla oikein ole  mitään arvioitavaa.. kunnes kasasinkin kaikki mitä löytyi yhteen.

Muistutan nyt, että kerron näitä juttuja ihan peruskäyttäjän näkökulmasta. Mitään inc -tuntemusta minulla ei ole.

Ihan ensiksi esittelen Suhadan sertifioidun luomukosmetiikan tuotteet (myyntiin tulivat talvella ja näitä sai kevääseen asti, riippuen myymälästä). Nämä kuulostivatkin jo liiian hyvältä..
Nämä purkit olivat tosi kauniita, hinta OK ja ajattelin että tästäpä otan kauan etsityt edulliset naamavoiteet ja kivana extrana naamamömmö.
En sitten pidä lainkaan päivä, enkä yövoiteesta. Nämä ovat ihan karmean tahmeita ja jos illalla levittää edes tuota mukakevyempää päivävoidetta, on naama aamulla vielä jotenkin nihkeä. Näitä ei myöskään ole lainkaan miellyttävä levittää. Haju on lisäksi molemmissa aika voimakas ja tosi järkky, mutta sen antaisin anteeksi, koska lukemani perusteella luomu tai luonnonkosmetiikka haisee vähän oudolle.

Face maskia taas en käsitä lainkaan. Tässä saa (ja pitää) valaista blondia jos jotain en tajua.
Aine on siis jauhoa, josta pitäisi saada tahna naamalle.

Ensinnäkin.... tuo on täysin mahdotonta.
(ignooratkaa inkkarikäsi). Jauhe on siis täysin vettä hylkivää ja sen sekoittaminen kämmenellä.. MAHDOTONTA! vaikka kuinka sievästi taputtelisi. Ajattelin myös, että tästä kuuluisi tulla sellaista miellyttävää  massaa joka olisi kiva levittää kasvoille.
Edes purkin kannessa kunnolla sekoitettuna siitä ei saa kivaa massaa millään. Tämä kuva kertoo kai miten se sitä vettä hylkii. Vaikka sitä sormenpäällä sekoittelisi.
Kun kuitenkin vesen onnistuu sotkemaan jauheeseen, se onkin ihan karheaa. Sellaista kotikutoisen tuntuista kuorinta-ainetta. Ei missään nimessä Kermaista Massaa.
En edes käsitä, miten noin hienoisesta jauheesta voi tulla hiekkamössön tuntuista ainetta. En keksi siis muuta kun että tällä voi kuoria naaman. Mutta että kermaista massa.... hahah.
Eikä tämä vaikutusajan jälkeen teekkään iholle oikeastaan mitään, jollei tätä pyörittele niinkun kuorintaa pestäessä.

Jotta vältyttäisiin niiltä jättipostaukselta, niin säästän loput tuotteet huomiseksi :)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipas jännittäviä... :D

Katoinpa tossa Tartu Mikkiin -ohjelmaa. Ja olen aivan varma, että istuit siellä yleisössä! Piti vielä varmistaa. :D

Laura kirjoitti...

Apua.. joku kaksoisolento sitten :D ite en moiseen ohjelmaan kyllä menis :p vaikka sielä noita kavereita onki rampannu välistä..

Anonyymi kirjoitti...

Oli kyllä niin näkönen, että suu aukes. Voi harmi. :D

Laura kirjoitti...

Onko sitä ohjelmaa jossain netti tv:ssä? Jos ettisit jonkun kohdan missä se klooni istuu (siis tyyliin kohta 12.32)? :P haluaisin kattoo!

I'm Lacking kirjoitti...

Mulla ei Lidlin kosmetiikasta oikeastaan kokemusta ole, mutta kynsilakanpoistoainetta (Cien) olen käyttänyt. Siitä olen ainkain pitänyt ja sillä on lähtenyt lakat tosi hyvin. Hintakaan ei oo paha, 1,19e vaan.

Laura kirjoitti...

Mulla on kans ihan positiiviset kokemukset tosta kynsilakanpoistoaineesta. Ennen kun siirryin Dependin vihreeseen niin sitä tuli muutamiaki pulloja käytettyä. Nykyään ostan välillä sitä konadeihin ja glitterlakkaa varten.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt jälkeenpäin ku alko selailemaan naamakuvia täältä blogista, niin ei se ehkä tosiaan ihan nappiin mennyt. :D Mutta ulkomuistilta ja kaukaa katottuna oli kyllä näkönen. ;D Sininen paita oli neidolla päällä, ja yleensä Einin takana silleen, ettei oikeen näy kameraan.

http://areena.yle.fi/video/1345207

Mutta tuossa esim. 0.03.49 näkyy iihan pienellä tuolla taustalla tämä henkilö. :D Ja sen jälkeen näky paremminkin lauleskelevan menolipun tahtiin.

Laura kirjoitti...

Plus että kuvien perusteella tulee muutenki ihmisten ulkonäöstä vähän erilainen mielikuva :P

(plus et toi oli paremman näkönen ja mä oon plondi) Mut se oli vähän ton mun profiilikuvan näkönen! Mikä näkyy näissä viesteissäkin tms.

Anonyymi kirjoitti...

Pöh pöh. :D Ja mä muistelinkin, että oot nykyisin plondi. ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...