keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Wet´n Wild sale make up

Hahaa. Hämäsin varmaan ensimmäistä kertaa kaikkia enklantinkielisellä otsikolla. Tulen kuitenkin varoittamaan, että tämä on lähes sisällötön meikillämälläyspostaus. Sitä kun innostuu kuvaileen kivoja kuvia.. mutta itse ainakin katselen muidenkin blogeissa mieluiten paljon vain söpöjä kuvia.
Kaikki alkoi kun käväsin seppälässä.. jossa myytiin loppuun Wet´n Wildiä -50%. Innostuin, koska sain vihdoinkin 3 tuotetta, jota en ole muuten vaan saanut ostettua tai raaskinut. Vaikka W&W:n hinnat eivät muutenkaan päätä huimaa.
Hami, ettei ollut vielä oranssiakin punaa, se on ollut toinen himotus tuollaisen karkkifuksiapinkin lisäksi.
Tässä siis huulipuna sävy 33 1,75€, metallinen silmämeikinrajauskynä  sävy 511,75€ ja huultenrajauskynä sävy 6 1€.
Tässä vähän pikatestauksia:
Sitten huomasin, että huulipuna sointuu mun orkidean väriin:
.. ja tästä sain taas idean hieman pelleilä kameran kanssa:

Seppälässä sain muuten myös pientä riamua. Huomasin todella houkuttelevia suihkugeelejä ja samalla tajusin, että käytin tänään viimeiset! Miten se on  mahdollista, kun hetki sitten suihkugeelejä oli  kaapissa vielä ainakin 5 purkkia!
Aika imelän tuoksuista, mutta mitä muuta saattoi odottaa mansikkapirtelön tuoksuisesta suihkugeelistä.

Lisäämpä tähän vielä tämänpäiväisen arkimeikin, jonka rakentelin sen "riikinkukkokoppakuoriais" -meikin jälkeen.
Violetilla perusmeikillä mentiin. ja sain kuvattua nyt sen, miten mun luomet oikeasti käyttäytyvät. Ne menee millon millekkin poimulle, joskus molemmista katoaa tuo alin poimu kokonaan ja joskus vaan toisesta (varsinkin sillon kun toinen luomi on tosi pullealla päällä). Muutamia kertoja mulla on ollut toisessa silmässä kolko illan jopa triplapoimut. En tajua..
 Kaukaa katsottuna, suoraan edestä meikit näyttivät olevan ihan samoilla kohdilla. Kuitenkin pieni epävarmuus käski ennen ulos lähtöä putsata värillistä aluetta vähän pienemmäksi..

8 kommenttia:

Nunnu kirjoitti...

Jotenkin tuo huulipuna on niin sinua! :D Siis että passaa sulle tosi hyvin!!

Laura kirjoitti...

Nunnu: määkin sanoin petelle et pakko ostaa kun kerrankin löyty "Lauramainen pinkki" :P Vaatii tietty totuttelua kun en oo ku nudeja ja tummanpunasta käyttäny..

Lumo kirjoitti...

Täytyykin kipaista Seppälään katsomaan olisiko tuota huulipunaa vielä jäljellä.

Olen etsinyt soivaa "orkideanfuksiaa" parin asusteen kaveriksi ja tehnyt siinä sivussa yhden virheostoksenkin, olikin liian lämpimän sävyinen.

Wet & Wildit eivät hinnoillaan huimaa ja tuotteet ovat olleet iahn ok. Ostin jo Amerikasta toistakymmentä vuotta sitten W&W:n muutamia tuotteita, siellä ne ovat todella edullusia, kynät muistaakseni n. dollarin luokkaa ja huulipunat pari dollaria.

Laura kirjoitti...

Lumo: kannatta. Tämä ei ainakaan mielestäni ole yhtään lämpimän sävynen :)

Nyt sitten kun hinnoista on -50% pois, niin nämähän on sitten ihan jenkkilän hinnoissa! Euron kyniäkin oli meinaan.

Mietin tässä, että jos 1.pv on noita vielä jossain Seppälöissä tai Sokoksessa niin katselen vielä jotain kivaa, kun eri liikkeissä on kuitenkin vähän eri valikoimia.

M kirjoitti...

Poistuuko W&W:n tuotteet kokonaan Seppälöistä, vai muutenko vaan olivat alessa? :o Jos poistuvat niin mun on kanssa pakko kiiruhtaa hakeen sieltä lemppari huulikiiltooni!

Laura kirjoitti...

M: kyllä ne mun mielestä poistuu ihan kokonaan ja nyt myydään hyllyjä tyhjäks. Sit toivotaan, että tilalle tulee joku tosi kiva halpamerkki :)
(ite jaksan olla ylipositiivinen ja toivoo joskus et essence tulee suomeen.. mut siitäkään tuskin tulis niin vaihtuvia valikoimia)

eveleen kirjoitti...

Oon käyttänyt Wet'n Wildin Kajal & Eye Lineriä ja kun olin tietenkin poistoalejen alkaessa kipeenä säikähdin kun ensimmäisessä Seppälässä käydessäni hylly oli tyhjä ja laatikossa pieni kasa jämätuotteita - eih luottosilmämeikkikynäni on poistunut!

Helsingin keskustan Forumin Seppälässä oli hylly edelleen pystyssä ja esillä oli ko. merkin jenkkisivustolla näkyviä uusia tuotteita, mm. kuuden luomivärin paletteja. Ehkä nuo eivät sitten poistukaan ainakaan kaikista Seppälöistä kokonaan (ja vaikka hyllypaikka oli vielä tyhjä oli hintalappu valmiina sille käyttämälleni kynälle, että taisin onneksi hätäillä turhaan :D)

Laura kirjoitti...

Vakkarituotteen poistuminen on kyllä pelottavaa :D Itse kävin Sokoksella tänään ja sielä ei ollut enää mitään tyhjää hyllypaikkaa, vaan kai minersin tuotteet oli saanu leveemmän tilan..

Eli josko ne W&W:n tuotteet sit uusiutuu? Koska ulkomailla niitä on tosi hienoja ja suomessa ollu ne samat köyhät tuotteet sen koko ajan.. Tai itseäni ei kyllä haittaa jos tilalle tulis joku toinen ulkomaalainen halpamerkki :) (essence <3 )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...